JOUSTAVA HENKILÖSTÖPALVELU

Wannado

remote? hybrid? recruitment? sourcing? people ops?

Henkilöstöpalvelut meillä ja maailmalla

Me olemme joustavan henkilöstöhallinnon ja resursoinnin ammattilaisia. Wannado on henkilöstöpalvelu, jonka kautta saat kaikki myynnin, markkinoinnin ja hallinnon tekijät. Saat meiltä rekrytointiassarin tai kokeneen HR-asiantuntijan ketterästi tarpeesi mukaan. Kaikkia Wannadon palveluita voi ostaa tuntihintaan tai henkilöstövuokrauksena.

Olemme myös etätyön pioneereja ja vastaamme kaikkiin kysymyksiin etätyön johtamisesta. Paikkariippumattomaton organisaatio? Tehty, jo kauan ennen pandemiaa. Työskentely ulkomailta käsin? Juu, se on meille arkea ja työllistämme useissa maissa. Voimme auttaa teidänkin tekijöitä tilapäisessä tai pysyvässä maisemanvaihdoksessa.

Asiakkaisiimme kuuluu niin ulkomailla toimivia suomalaisia kuin Suomeen haluavia ulkomaalaisia yhtiöitä, joten meiltä sujuu myös kansainvälinen henkilöstöpalvelu. Ei tarvitse ujostella yhtään! Wannadon HR-tähdet hoitaa kaikenlaisia mantereiden välisiä HC-caseja.

Oikea aika, paikka ja tyyppi

HENKILÖSTÖ­VUOKRAUS

Kaikki Wannadon palvelut onnistuvat myös henkilöstövuokrauksena. Saat juuri sinulle nimetyn tekijän joko suoraan hyllystä tai rekrytointitoimeksiannolla, ja me vastaamme työnantajavelvoitteista. Henkilöstövuokrauksessa sitoudutte tiettyyn tekijään kiinteällä kuukausikululla.

SUORAHAKU

Mikäli meillä ei ole valmiina tarpeitasi vastaavaa osaajaa, pistetään pystyyn rekrytointitoimeksianto. Etsimme neulan heinäsuovasta käyttäen niin henkilökohtaisia verkostoja kuin LinkedIniäkin. Suorahausta ja headhuntingista veloitamme rekrytointipalkkion 450€, joka hyvitetään mikäli palkkaat kandimme.

SOURCING

Virtuaaliassari hoitaa profiilien kaivelun, suosittelijoiden tarkistuksen ja alustavat taitotestit kandeille. Tarvittaessa assari buukkaa myös haastattelut valmiiksi sinun kalenteriisi, tai hoitaa alkuvaiheen karsinnat. LinkedIn Recruiter on tuttu työkalu, eikä meillä kaihdeta muitakaan keinoja!

ETÄTYÖ ULKOMAILLA

Ne haluaa kaikki olla digitaalisia nomadeja, mutta etätyö ulkomailla on järjetön paperisavotta? Paitsi jos pyöritetään homma Wannadon maakohtaisen yhtiön kautta Espanjassa, Italiassa tai Ranskassa! Me tiedämme mitä suomalainen työnantaja tarvitsee, miten ulkomailla palkataan ja miten vältetään riskit. Oui oui.

MIKSI WANNADON
#SUPERASSARIT?

Helppoa ja
ihanaa

 • Ei sitoumuksia

  Ei kuukausimaksuja, raskaita paketteja tai jäykkiä sopimuksia. Irtisanomisaika heti.

 • Kaikki samalta luukulta

  Sinun ei tarvitse koordinoida useita eri toimijoita - säästät aikaa ja hermojasi.

 • Ketterä ongelmanratkaisu

  Pelastamme sinut operatiiviselta säädöltä ja etsimme ratkaisut. Keskity asiakkaisiisi!

 • Parviälyn voima

  SuperAssari tuo mukanaan tiimin monialaisen osaamisen ja kokemuksen.

 • Kansainvälisyys

  Työllistämme useissa maissa, puhumme kielillä ja viemme yrityksesi maailmalle!

asiakkaat <3

Mitä meistä sanotaan

Tutustu assareihin

Tässäpä meidän rekrytointipalveluiden SuperAssarit. Tutustu kaikkiin tekijöihin Assarit ja asiantuntijat -sivulla!

Lue lisää
blogistamme

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!