EN WANNADO
#SUPERASSISTENT ÄR EN

EXPERT PÅ

Allt operativt
arbete i en enda service

Wannado tillhandahåller tjänster till ditt företag som partner eller underleverantör. Du får flexibel och skräddarsydd service, oavsett storleken på ditt företag eller vilken bransch du arbetar i.

Oikealle osoittava sormi

PRIS FRÅN 62€/TIM

Digital marknadsföring och hemsidor

Vi tar hand om marknadsföring och andra uppgifter som driver din tillväxt; sociala medier, webbplatser, bloggar, Googleannonsering, grafik, konverteringspårning, nyhetsbrev, m.m.

PRIS FRÅN 38€/TIM

Kundvänlig service

Säljorienterad kundtjänst som tar hand om dina kunders problem, vidarekopplar och ringer tillbaka dygnet runt. Vi erbjuder flerspråkig personal som är kunniga i flera olika kanaler. 

FÅ ETT ERBJUDANDE

Bokning och undersökningar

B2B säljsupport, bokningsservice, marknadsundersökning, kundundersökningar, kontakt och rapporter.

PRIS FRÅN 42€/TIM

Administration och annan service

Virtuella assistenter, kontorschefer, ekonomiadministration, rekrytering, event eller utbildning, för att bara nämna en del. Allt blir gjort. Utmana oss och bli överraskade

VARFÖR WANNADO
#SUPERASSISTANTS?

Lätt som en plätt

 • Inga åtaganden

  Inga månadsavgifter eller stela paketerbjudanden. Ingen uppsägningstid.

 • Allt sker från ett och samma skrivbord

  Du behöver inte koordinera flera olika deltagare. Spara på dina pengar och nerver.

 • Smidig problemlösning

  Vi räddar dig från operativt krångel fokuserar på problemlösning. Det ger dig tid att uppmärksamma dina kunder

 • Kollektiv kunskap

  Vårt multifunktionella team av Superassistenter har kunskap och erfarenhet från flertalet områden.

 • Internationell kultur

  Vi anställer i flertalet länder, talar lokala språk och tar ditt företag utomlands!

Intresserad? Vi snackar!

12 år
0 +
kunder
De har valt att genomföra
0 +
projekt tillsammans med oss
Arbetet utförs av
0 +
expertassistenter

kunder <3

Vad har man sagt om oss

#WINWIN

Flexibel partner

Välj en partner som lyssnar noga, utför arbetet effektivt och tänker utanför ramarna. Vi betjänar ett brett spektrum av företag inom olika branscher.

För Entreprenörer

Utkontraktera förnuftigt, precis så mycket eller lite som du behöver och bara för de uppgifterna du har behov av. Wannado grundades för att stödja de små och medelstora företagen med deras dagliga uppgifter, så vi vet allt om de föränderliga situationerna och utmaningarna när ett företag växer. Bli inte lämnad utanför!

För Agenturer

Vill dina specialister inte spendera timmar med Excel, gräva runt efter Facebook-kvitton eller lägga upp 100 olika annonsversioner på LinkedIn? En skicklig marknadsassistent kommer till undsättning! Wannados priser gör utkontraktering enkelt och lönsamt för andra byråer. Inga bekymmer, vi kommer att göra alla sekretessavtal och allt tillhörande pappersarbete.

För chefskonsulter

Vill du koncentrera dig på strategi  och affärsutveckling, men behöver någon som kan förverkliga visionen? Wannados praktiska experter hjälper dig att genomföra din plan och du får glänsa. Dina kunder kommer att tacka dig för ett snabbt genomförande och alla vinner.

För chefer

Nöj dig inte med en praktikant, när du kan arbeta med en flexibel professionell. Hos oss behöver du inte binda dig till månadsavgifter eller visstidskontrakt. Istället får du de färdigheter som saknas och den exakta hjälp du behöver. Ett mycket kostnadseffektivt sätt att få utbildad personal. Vi erbjuder också vikarier och annan uthyrning.

Assistants and experts

Lär känna oss

Det finns gott om kunskap och kunnande i vårt team. Du hittar specialister såsom generalister. Teknikkunniga, kreatörer, erfarna konsulter, mästare och så mycket mer! Alla teammedlemmar har sina egna styrkor och kollektivet är starkt! Vi kommer alltid att hitta den bästa matchningen för varje kund, baserat på den erfarenhet och kompetens som krävs. Wannadoteamet har spridit sig över världen och betjänar dig flerspråkigt!

Berätta vad du behöver hjälp med. Låt oss kartlägga möjligheterna tillsammans, utan åtaganden.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!