Katja Lehtikangas

Markkinoinnin #SuperAssari

Olen alun perin vaatesuunnittelijan koulutuksen hankkinut visualisti, joka löysi aikuisiällä kutsumuksensa graafisen suunnittelun parista. Minulla on usean vuoden kokemus markkinointiviestinnän toteutuksesta uutiskirjeistä yritysilmeisiin, käyntikorteista katalogeihin, somekampanjoista verkkosivuihin suunnitteluun – kaikki hoituu!

Olen erityisen kiinnostunut UI/UX-suunnittelusta. Suomeksi sanottuna siis siitä, miltä verkkosovellus näyttää, miten se toimii ja mitä tunteita se herättää. CTA, konversio-optimointi, käyttäjäpolku, responsiivisuus – siis mitä? WordPress verkkokaupalla tai ilman on myös tuttu alusta. Wannadolla työskentelenkin laajalla spektrillä markkinointiviestinnän, web-suunnittelun ja digimarkkinoinnin käytännön toteutuksen parissa.

Vapaa-ajallakaan visualisti ei pääse eroon karvoistaan vaan löytää alituista inspiraatiota sisustamisesta, muodista, musiikista ja matkailusta. Kaikista mieluiten penkoisin kirpputoreja kaiken vapaa-ajan. Uuden oppiminen ja kasvu, niin ihmisenä kuin markkinoinnin moniosaajana, ovat tärkeimpiä arvoja elämässäni. Akut latautuu joogalla (ja auto muuten sähköllä).

Eli, mitä saisi olla?

#Supervoimat

UI/UX-suunnittelu lähellä sydäntä

Vahva visuaalinen tausta

Markkinointiymmärrys

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!