↩ Kaikki #SuperAssarit
Wannado Superassarit Katja Lehtikangas
  • UI/UX-suunnittelu lähellä sydäntä

  • Vahva visuaalinen tausta

  • Markkinointiymmärrys

Katja Lehtikangas

Markkinoinnin #SuperAssari

Olen alun perin vaatesuunnittelijan koulutuksen hankkinut visualisti, joka löysi aikuisiällä kutsumuksensa graafisen suunnittelun parista. Minulla on usean vuoden kokemus markkinointiviestinnän toteutuksesta uutiskirjeistä yritysilmeisiin, käyntikorteista katalogeihin – kaikki hoituu!

Silmäni alkavat loistaa kun puheeksi tulee UI/UX, eli suomeksi sanottuna se, miltä verkkosovellus näyttää, miten se toimii ja mitä tunteita se herättää. CTA, konversio-optimointi, käyttäjäpolku, responsiivisuus – siis mitä? Minä kerron ja myös sen, miksi ne on paitsi tärkeitä, myös välttämättömiä yrityksellesi. WordPress verkkokaupalla tai ilman on myös tuttu alusta. Wannadolla työskentelenkin laajalla spektrillä markkinointiviestinnän, web-suunnittelun ja digimarkkinoinnin käytännön toteutuksen parissa.

Vapaa-ajallakaan visualisti ei pääse eroon karvoistaan vaan löytää alituista inspiraatiota sisustamisesta, muodista, musiikista ja mistä vain. Kaikista mieluiten penkoisin kirpputoreja kaiken vapaa-ajan. Uuden oppiminen ja kasvu, niin ihmisenä kuin graafisen alan moniosaajana, ovat tärkeimpiä arvoja elämässäni. Akut latautuu joogalla (ja auto muuten sähköllä).

Eli, mitä saisi olla?

#Supervoimat

UI/UX-suunnittelu lähellä sydäntä

Vahva visuaalinen tausta

Markkinointiymmärrys

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7