Katja Lehtikangas

Desing Lead, Wannado Marketing

Olen alun perin vaatesuunnittelijan koulutuksen hankkinut visualisti, joka löysi aikuisiällä kutsumuksensa graafisen suunnittelun parista. Minulla on usean vuoden kokemus markkinointiviestinnän toteutuksesta uutiskirjeistä yritysilmeisiin, käyntikorteista katalogeihin, somekampanjoista verkkosivuihin suunnitteluun – kaikki hoituu!

Olen erityisen kiinnostunut UI/UX-suunnittelusta. Suomeksi sanottuna siis siitä, miltä verkkosovellus näyttää, miten se toimii ja mitä tunteita se herättää. CTA, konversio-optimointi, käyttäjäpolku, responsiivisuus – siis mitä? WordPress verkkokaupalla tai ilman on myös tuttu alusta. Wannadolla työskentelenkin laajalla spektrillä markkinointiviestinnän, web-suunnittelun ja digimarkkinoinnin käytännön toteutuksen parissa.

Vapaa-ajallakaan visualisti ei pääse eroon karvoistaan vaan löytää alituista inspiraatiota sisustamisesta, muodista, musiikista ja matkailusta. Kaikista mieluiten penkoisin kirpputoreja kaiken vapaa-ajan. Uuden oppiminen ja kasvu, niin ihmisenä kuin markkinoinnin moniosaajana, ovat tärkeimpiä arvoja elämässäni. Akut latautuu joogalla (ja auto muuten sähköllä).

Eli, mitä saisi olla?

#Supervoimat

UI/UX-suunnittelu lähellä sydäntä

Vahva visuaalinen tausta

Markkinointiymmärrys

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!