Yrityksen kasvun rahoitus

Testaa Wannadon rahabotti!

Mietitkö miten yrityksesi kasvun rahoitus onnistuu? Granted AI:n kanssa yhteistyössä toteutettu botti kertoo mitä yritystukia voit hakea. Rahoitus ei saa olla kasvun tukkeena.

Näet yhdellä silmäyksellä yrityksesi mahdollisuudet eri julkisiin rahoitusvaihtoehtoihin

Näet mitkä rahoitusinstrumentit sinulle parhaiten sopivat

Näet keskeiset mahdollisuuksiisi vaikuttavat tekijät rahoituskohtaisesti

Älä jätä rahaa pöydälle

Rahoitus on avain kasvuun, joten yritysten kasvuprojekteja, viennin kehitystä ja työllistämisen edellytyksiä tuetaan erilaisilla rahoitusmalleilla. Jokaisen yrittäjän kannattaa ehdottomasti selvittää julkisen rahoituksen mahdollisuudet. 

Rahabotti tietää millaisia ehtoja erilaisilla rahoitusinstrumenteilla on. Siksi se kysyy sinulta muunmuassa

Vastaa kysymyksiin rohkeasti parhaan näkemyksesi pohjalta, vaikka yksittäinen kysymys olisi haastava tai tietoa ei olisi saatavillasi. Annettujen vastauksien lisäksi analyysi hyödyntää profiloinnissa julkisia tietolähteitä sekä tekoälyä. 

Saat bottikeskustelun lopuksi linkin analyysiin. Linkki toimitetaan myös ilmoittamaasi sähköpostiin.

Halutessasi voit sparrata yrityksesi mahdollisuuksista Wannadon rahoitusasiantuntijan kanssa. Rahoitusmahdollisuuksien analyysipalvelu on pilotti, joka toteutetaan Grants Funding Oy:n kanssa.

Rahoituksella voit toteuttaa monenlaisia uudistuksia ja kehityshankkeita. Erityisesti kansainvälistymiseen ja strategiaan saat Wannadolta ketterästi apua. Olemme olleet satojen yritysten mukana tekemässä kasvua ja meillä on toimintaa useissa maissa. Tehdään teille roadmappi joilla visiot muuttuvat todeksi!

Kerro, mihin tarvitset apua! Kartoitetaan mahdollisuudet yhdessä, ilman sitoumuksia.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!