YHTEISTYÖ JA
 MUU VISPILÄNKAUPPA

Wannado

partnerships? business?  cooperation?  new things? 

Kaikki etenee paremmin, kun löytyy samanmielisiä kavereita. Jos sinulla on idea ja uskot, että siitä olisi meille molemminpuolista hyötyä, haluamme kuulla sinusta. 

Wannadolla on pelkästään asiakkaidenkin kautta laajat verkostot liike-elämään Suomessa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Tuttuja löytyy aina tietoturvasta toimistomuuttoihin, startupeista korporaatioihin. Tämä kaikki hyödyttää tietysti kaikkia mukana olijoita. Me uskomme ja tiedämme, että menestys tehdään verkostojen voimalla. Ask Wannado first!

Olemme jäsenenä

Yhteistyökumppanimme

Wannado Tule agentiksi

Tule Wannadon agentiksi

Maksamme rahaa ihmisille, jotka tuovat Wannadolle asiakkaita. Se voi olla satunnaista sometaggailya, tavoitteellinen kahden yrityksen välinen strateginen kumppanuus tai jotain ihan muuta. Luonnollisesti voimme myös suositella sinun palveluitasi meidän asiakkaille, mikäli yhteinen sävel löytyy. Wannadon kanavissa tavoitat jopa tuhansia suomalaisia pk-yrityksiä ja muita kontakteja yli toimialarajojen. Rapsutamme sun selkää ja sinä rapsutat meidän.

Kiinnostaako yhteistyö?

Täytä tästä lomake, niin pääset agenttilistallemme. Palaamme asiaan seuraavana työpäivänä!

Tarvetta apukäsille? Työskentelemme joustavasti ja nopeasti joko sinun ohjauksessasi, osana asiakkaan tiimiä tai itsenäisesti toteuttaen.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!