REKRYTOINTI

Töihin Wannadolle

VAPAUS · AVOIMUUS · KASVU · KANSAINVÄLISYYS · REMOTE FIRST ·

VAPAUS · AVOIMUUS · KASVU · KANSAINVÄLISYYS · REMOTE FIRST ·

Kiinnostaako joustava työ osana kasvavaa ja kansainvälistyvää tiimiä? Entä vaihtelevat projektit eri aloilla toimiville asiakkaille? Tervetuloa meille töihin!
Oikealle osoittava sormi

Mitä me etsitään?

Vaikka mitä, mutta lähtökohtaisesti pitäisi olla oma-aloitteinen, kehityshenkinen ja vastuullinen osaaja, joka viihtyy etätyöyhteisössä. Sinun pitää osata englantia ja olla valmis heittäytymään digitalisaation pyörteisiin.

Muutoin kaikki riippuukin meidän asiakkaiden toiveista.

Meillä on harvoin auki erillisiä julkisia hakuja, joten kannattaa jättää tiedot meidän osaajapooliin. Rekrytoijamme ihan oikeasti käyttää sitä ensisijaisesti, ja tilanteet elää vauhdikkaasti. 

Mitä me tarjotaan?

No aidosti paikkariippumaton työ ja sen tuoma sinun näköinen elämä, siellä missä haluat. Työ seuraa perässä.

Wannado työllistää useissa maissa ja maakohtaisilla ehdoilla. Esimerkiksi Espanjassa työntekijämme ovat Espanjan työlainsäädännön piirissä ja saavat paikallisen työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

Suomessa toimimme Henkilöstöpalvelualojen liiton TES:n mukaan.

Työsuhteen laatu sovitaan tilanteen mukaan: voidaan maksaa sulle palkkaa tai voit laskuttaa meitä.

Kerro mitä oot tulossa tekemään ja mihin maahan, niin katsotaan, ollaanko match!

WANNADON ARVOT
JA TYÖKULTTUURI

Vapaus, avoimuus ja kasvu

Töissä vietetään aika iso osa elämästä, joten työssä viihtyvyydellä on todellakin väliä. Meille on tärkeää, että sinä pääset vaikuttamaan, kehittymään ja loistamaan ilman turhia organisaatiokaavioita tai jäykkiä rooleja. Tämä on nyt sitä agilea? Anyways, kasvu on joka päivän sana, ja sitä tehdään yhdessä tiimin ja asiakkaiden kanssa.

Tässäpä muutama syy, miksi tekijämme viihtyvät töissään

Kansainvälisyys lähtökohtana ja tavoitteena

Ulkomailla työskentely ei ole meille riski tai erikoisjärjestely, vaan arkipäivää. SuperAssareita viihtyy Suomen lisäksi esimerkiksi Espanjassa, Ranskassa, Italiassa ja Namibiassa. Toimistot löytyy Helsingistä, Tampereelta ja Fuengirolasta sekä useita co-working-tiloja Milanoa myöten – tarvittaessa järjestyy coworking-jäsenyys sun kaupungissa. Ei tarvitse siis istua kotona, jos seinät alkaa kaatua päälle!

Digitaalinen työyhteisö on tasa-arvoinen työyhteisö

Vaikka olemme etätyön edelläkävijöitä, ei Wannadolla kukaan ole kuitenkaan yksin. Slack on yrityksemme sykkivä sydän, jossa jaetaan ilot ja surut – kun kaikki ovat etänä, kaikki ovat samalla viivalla, etkä jää ulkopuoliseksi. Meillä voit myös edetä ja saada vastuuta täysin etänä.

Jyrkkä ei mikromanageeraukselle

Meidän mielestä yrittäjän vapaus kuuluu kaikille. Tekijöillä on vapaus valita, mitä projekteja ottaa, missä ja milloin työskentelee, ja miten haluaa rooliaan kehittää. Yrittäjämäinen työtapa ja itsensä johtaminen on monelle uusi kokemus, joka voi tulla shokkina. Älä huoli! Me kopataan sut, ja nouset entistä vahvempana.

Remote first – aidosti paikkariippumatonta johtamista

Meillä ei ole toimistopakkoa edes yhtenä tai kahtena päivänä, eikä todellakaan kulttuurin takia. Asiakkaiden toiveiden mukaan mennään. Wannadon omat toiminnot hoituu kuitenkin useimmiten etänä: myynti, rekrytointi, kehityskeskustelut, koulutukset ja kahvikeskustelut. Kunhan nettiyhteys pelaa ja ollaan sovitusti tavoitettavissa aikaeroista huolimatta.

Seuraavat stepit

Uratarinoita

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!