Rekrytointi

Kiva, kun löysit tänne! Kiinnostaako joustava työ osana kasvavaa ja kansainvälistyvää tiimiä? Entä kiinnostavat ja vaihtelevat projektit eri aloilla toimiville asiakkaille? Hae meille töihin! Wannadolla on assareita ja asiantuntijoita, ja meillä voit kasvaa unelmarooliisi tiimin tuella. Me haetaan aina #SuperAssari-asenteen omaavia osaajia, joten vaikkei just nyt löytyisi sun paikkaa listasta, niin laita avoin hakemus!
 

#etätyö #joustotyö

Töissä Wannadolla

Meitä Wannadon #SuperAssareita on jo yli 50 osaajaa. Hommat hoidetaan etätyönä tai läsnä, keissistä ja tekijästä riippuen. Liputamme vahvasti joustotyön, etätyön, parviälyn ja henkilökohtaisen kasvun puolesta. Wannadolla saa tehdä sitä omaa juttuaan, missä ja milloin itselle sopii. 

Tarjoamme joustavia assistentti- ja asiantuntijapalveluita yrityksille vastaten kaikkiin yritysten resurssihaasteisiin ja ongelmiin. Eri palveluiden tiimeissä on tilaa monenlaiselle osaamiselle, ehkä myös juuri sinun osaamiselle!

#kansainvälisyys #rekry

Wannado kasvaa ja kansainvälistyy kovaa tahtia. Monet #SuperAssareiden työtehtävät voi pitkälti tehdä etätyönä vaikka ulkomailta käsin, kunhan nettiyhteys pelaa, ja ollaan on sovitusti tavoitettavissa aikaeroista huolimatta. On meillä ihan branchitkin, jos haluat istua toimistossa! Nämä sijaitsevat Helsingissä ja Aurinkorannikon Fuengirolassa. Lisäksi #SuperAssareita on vakkarina ympäri Suomen, Briteissä ja Ranskassa. Ja milloin missäkin.
Lue lisää meidän kasvu- ja kansainvälistymistarinasta!

#jutellaanko?

Juttele rekrybotin kanssa, olisitko meille sopiva match?

#hakupäällä

Avoimet työpaikat

Meillä on aina haku päällä! Haemme jatkuvasti uusia osaajia, niin assareita kuin asiantuntijoitakin. Vaikka omaa juttuasi ei olisi listassa juuri tällä hetkellä, kannattaa aina laittaa rohkeasti avoin hakemus! 

Hallinnollisia toimistoassareita pääkaupunkiseudulle

Wannadolla etsitään useita osa-aikaisia tai kokoaikaisia toimistoassareita pääkaupunkiseudulle läsnä- ja etätyöhön elokuusta 2022 eteenpäin auttamaan asiakkaitamme, sekä pitämään mahdollisesti huolta myös Wannadon omasta Käpylän toimistosta. Valmiin paketin tarjoamisen sijaan olemme innokkaita kuulemaan, mitä juuri sinä toivoisit tulevalta työltäsi: minkälaisesta työnkuvasta, työmäärästä ja työskentelytavoista olet kiinnostunut? Katsotaan, millainen match meistä syntyisi!

Taitava vakuuttelija ja B2B-painotteinen buukkari myynnintukitoimiin Espanjaan!

¡Hola! Oletko energinen ja motivoitunut, aikaisemmalla buukkaus- ja myyntikokemuksella varustettu espanjalaistunut buukkari? Puhutko sujuvasti suomea ja mahdollisesti myös muitakin kieliä? Olet tavoitteellinen ja etsit paikkaa työskennellä ja onnistua positiivisen ilmapiirin värittämässä työyhteisössä toinen toistaan kiinnostavampien, myyntiä ja ajanvarausta sisältävien buukkaustehtävien parissa?

Aurinkoisia asiakaspalvelijoita joustavaan etätyöhön Espanjaan

Oletko innokas, joustava ja ratkaisukeskeinen asiakkaiden tarpeisiin vastaaja? Kommunikoitko sujuvasti suomeksi sekä myös perustasolla ruotsiksi ja englanniksi? Onko sinulla taustallasi monipuolista asiakaspalvelukokemusta ja palat halusta kehittyä entisestään? Saatamme etsiä juuri sinua!

Graafista silmää ja WordPress-talenttia

Hei onko sulla graafista silmää ja WordPress-talenttia? Kiinnostaisko astetta rennompi meininki ja etätyö kansainvälisessä kulttuurissa? Haluisitko olla mukana viemässä meidän toimintaa vieläkin ihanampaan suuntaan?

Kokoaikainen markkinoinnin generalisti etätyöhön

Hola! Oletko itsenäinen, monipuolinen ja idearikas (digi)markkinoinnin moniosaaja myynnillisellä ripauksella? Onko sussa generalistin “vikaa”? Uskallat ottaa eri alojen asiakkuuksia vastuullesi, etkä pelkää virtuaalista tiimityötä tai ad hoc -briiffejä. Bueno –  jatka lukemista, sillä meillä on sulle töitä! 

Heipä hei Digimarkkinoinnin maailmankansalainen!

Kiinnostaisiko digimarkkinoinnin osaajan etätyöpaikka? Sijainnillasi ei ole meille varsinaista merkitystä, mutta osaamisella ja asenteella on.

Haetaan näpsää hallintoassistenttia

Haemme tehokasta ja ihanaa hallintoassistenttia hoitamaan useammankin toimiston rutiinit ja tekemään työtä huolella. Työkokemusta pitäisi löytyä joitain vuosia, eikä tradenomin paperit taskussa väärin ole.

Avoin hakemus

Me haetaan aina #SuperAssari-asenteen omaavia osaajia, joten vaikkei just nyt löytyisi sun paikkaa listasta, niin laita avoin hakemus!

#wecandoit

Arvot ja tavat

Wannadon arvot: vapaus, joustavuus, helppous ja laatu koskee niin meillä työskentelyä kuin asiakkaan näkökulmasta #SuperAssareiden palveluiden käyttöä.  Jokainen tiimin jäsen on meille ja asiakkaille arvokas, ja pääsee tiimin tuella kasvamaan ja loistamaan tekemisessään. Kasvu on joka päivän sana – me halutaan auttaa Wannadolaisia ja asiakkaita kasvamaan yhdessä meidän kanssa. We can do it!

Vapaus

Meidän mielestä yrittäjän vapaus kuuluu kaikille. Vapaus siitä, mitä tehdä ja oppia, missä ja milloin työskentelee parhaimmillaan, ja miten haluaa rooliaan kasvattaa. Wannadolla saa siis ihan oikeesti vaikuttaa työhönsä. Vapauden kanssa käsi kädessä kulkee toki vastuu ja vahva luottamus.

Tiimityö

Uskomme parviälyn voimaan ja #SuperAssarin takana onkin aina kokonainen tiimi osaajia. Kukaan ei jää haasteiden kanssa yksin ja opimme toisiltamme jatkuvasti. Hyvä kommunikointi ja valmius tiimityöhön myös etänä kuuluu #SuperAssarin taitopankkiin!

Oma kehitys

Yrityspalvelut muuttuvat teknologioiden kehittyessä. #SuperAssarin työ vaatii jatkuvaa oppimista ja kehittymishalua. Meillä omaan kehityskaareen ja -suuntaan pääsee vaikuttamaan. #SuperAssari ei pelkää muutosta, mutta taitaa myös rutiinit!

#töissäwannadolla

Tiimi kertoo

Meidän tapa tehdä töitä on moderni ja monelle täysin uusi. Halu oppia ja mukautua muutokseen on #SuperAssarin ja jokaisen asiantuntijan tärkein kyky. Lue tiimimme kokemuksia ja vinkkejä. Näitä löydät lisää meidän blogista.

”Oman vahvuuden ja kehityspolun löytyminen on kaikkein tärkeintä. Ja se syntyy siitä, että jokainen meistä myöntää ensin itselleen, että henkilökohtainen kehittyminen on tärkeä asia.”
– Anna Degerholm, Wannadon perustaja ja HR-johtaja

Lue  tiimimme kokemuksia tai kysele lisää chatissa. Voit myös seurata meitä somessa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7