Muutto Espanjaan tiesi Ari-Pekalle alanvaihtoa – museovahtimestarista myynnin ja buukkauksen SuperAssariksi

Wannadon asiakaspalvelijan uratarina
Facebook
Twitter
LinkedIn

Meidän porukkaan Wannadolla kuuluu toinen toistaan mielenkiintoisempia ihmisiä ja uratarinoita. Nyt kurkataan meidän myynnin ja buukkauksen SuperAssari Ari-Pekka von Hertzenin tarinaan, tuttavallisemmin AP. AP:n matka Wannadolla alkoi vuonna 2020. Miten hän päätyi meidän porukkaan mukaan ja mitä kaikkea näihin vuosiin on mahtunut?

Energinen moniosaaja löysi heimonsa

AP:n taivalta Wannadolla on kertynyt jo hyvä tovi ja hän päätyikin mukaan Espanjan porukkaan suositusten kautta: “Muutin Espanjaan vanhempieni takia, jotka ovat asuneet täällä jo kymmenen vuotta. Tulin vähän kattelemaan heidän perään. Edessä oli alanvaihto ja mulle suositeltiin Wannadoa. Pistin heti hakemuksen sisään ja pääsin tänne.” 

Ennen Espanjaan muuttoa AP työskenteli pitkään Turussa museossa vahtimestarina. Sieltä mukaan tulivat vahvat asiakaspalvelu- ja organisointitaidot. Museouran lisäksi AP on myös työskennellyt muun muassa lehtimyyjänä ja taksikeskuksessa.

Wannadolla AP toimii SuperAssarina Espanjan Fuengirolassa. Energinen moniosaaja tuli Wannadon joukkoihin vahvistukseksi myyntihommiin, mutta myös buukkaus ja asiakaspalvelutyöt kuuluvat AP:n vahvuuksiin. Virkistävänä lisänä Wannado tarjoaa välillä erilaisia toimeksiantoja, kuten koirien hoitoa ja talonmiehen hommia. Parasta AP:n mukaan hänen työssään onkin monipuolisuus ja vapaus. 

“Janoan haasteita ja uuden oppimista. Pieni kiire pitää käynnissä. Vapaus on myös todella tärkeää mulle. Arvostan sitä, että voin tehdä töitä etänä tai paikan päällä ja sitä, että pystyn  jonkin verran muokkaamaan omia työaikojani”, AP summaa.

Omat harrastukset tukevat tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä

Sosiaalinen ja hyväntuulinen AP käyttää vapaa-aikansa vapaaehtoistöiden parissa sekä ulkoillessa. Espanja tarjoaa hyvät ilmat ulkoiluun ja Fuengirola on täynnä upeita ulkoilumaastoja. Kelitkin ovat esimerkiksi näin loka-marraskuussa juuri erinomaiset, koska ei ole liian kylmä, eikä liian kuuma. Mijas-vuori on hieno patikkapaikka ihan Fuengirolan ja Torremolinoksen rantojen kupeessa. 

“Omat harrastukset tukevat tasapainoa työn ja vapaa-ajan välillä. Töistä on myös helpompi palautua, kun on omia mielenkiinnonkohteita”, AP kuvailee.

Nykyaikainen, joustava ja luotettava työnantaja saa kiitosta

Wannadon porukka kasvaa ja kollegoita löytyy ympäri maailman. Wannadolaisia löytyy Espanjan lisäksi Suomesta, Ruotsista, Italiasta ja Namibiasta. AP tiivistää tunnelman kolmeen sanaan: “Wannado on nykyaikainen, joustava ja luotettava. Myös jo kolmen vuoden ajan Wannadon rempseetä elämää seuranneena voin sanoa, että tämä Ihan unelma paikka olla töissä. Kelle vaan voi suositella – ja oon suositellutkin.” 

Kiitos AP, kun oot meidän porukassa mukana ja jaoit tarinasi!

Kerro meille missä me voidaan auttaa tai kartoitetaan tarve yhdessä – ilman sitoumuksia.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!