We are Wannado

Wannado on digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Me tehdään tekemättömät työt. Etänä tai läsnä. Ilman sitoutumista.

#tiimityö #kasvu

Wannadon tarina

Wannado on kasvanut kymmenessä vuodessa muutaman työntekijän promo- ja assistenttipalvelusta monen kymmenen #SuperAssarin kansainväliseksi yhtiöksi, joka toimii monialaisesti niin assistentti- kuin asiantuntijatehtävissä. Meidän ydinjuttu ja arvot ovat pysyneet kokoajan matkassa: teemme yritysten tekemättömät työt etänä ja läsnä, ketterästi, joustavasti ja laadulla. 

Jokaisella #SuperAssarilla ja asiakkaalla on tukenaan parviälyn ja tiimityön supervoima. Osaamisalueet kasvavat tiimin myötä ja me pystytäänkin vastaamaan (monella kielellä) kaikkiin yritysten ongelmiin, resurssihaasteisiin ja stressipesäkkeisiin! Pyrimme aina mukautumaan asiakkaan muuttuviin tarpeisiin ja tukemaan asiakkaan kasvua.  

wannado-tiimityo-syylliset-anna-irina

#Psssst.. Seuraa meitä somessa!

#etänäjaläsnä

Tiimityö ja SuperAssarit – miten homma toimii?

Pyrimme aina tarjoamaan helpon ratkaisun juuri siihen tarpeeseen, johon asiakas kaipaa apua – oli se sitten assarointia, taloushallinnointia tai vaikka koko markkinoinnin ulkoistaminen. Asiakas saa luotettavan yhteyshenkilön, jonka takana on tarpeen mukaan kokonainen #SuperAssari-tiimi. Asiakkaan oma #SuperAssari tai tiimi tekee töitä osin tai kokonaan etänä sovittuja viestintäkanavia ja työkaluja käyttäen. Voidaan tulla myös teidän järjestelmiin, jos se helpottaa työtänne! 

Sparraus ja tiimityö takaavat, että laatu pysyy aina korkealla ja kehitymme uusille leveleille. Kasvamme, kehitymme, kehitämme ja koulutamme jatkuvasti yhdessä. Tutustu  #SuperAssareihin ja syyllisiin, jotka ovat syypäitä Wannadon pyöritykseen! 

#wannado

Helppoa ja ihanaa!

Autamme siellä missä omat resurssit eivät riitä! Yhteistyö räätälöidään asiakkaan tarpeisiin ja tilanteisiin sopivaksi. Työtä tehdään etänä tai läsnä, toivottuja välineitä ja kanavia hyödyntäen. Tarpeen mukaan tarjoamme myös asiantuntija- ja strategiapalveluita, ja otamme isompia kokonaisuuksia haltuun.

Helppous

Tavoitteenamme on tuottaa lisäarvoa ja helpottaa asiakkaan elämää. Yhteistyö kanssamme on mutkatonta. Mukaudumme yhdessä sovittuihin kanaviin ja prosesseihin.

Laatu

Tiimityön tarjoama parviäly takaa, että ratkaisuja sparraillaan yhdessä, ja työt tarkastetaan. Pyrimme aina parantamaan työmme laatua.

Joustavuus

Yhteistyö kanssamme on joustavaa – ei sitoumuksia tai kiinteitä palvelupaketteja. Asiakas saa apua joustavasti tarpeeseen, etänä tai läsnä.

#etätyö #joustotyö

Kansainvälistyminen

Etätyö mahdollistamassa kansainvälistymistä ja kasvua! Tiimityö sujuu Wannadolla saumattomasti eri alojen osaajien kesken monen maan välillä. Kasvava ja kokoajan kokemustaan lisäävä tiimimme pystyy vastaamaan myös kansainvälisiin haasteisiin ja tarpeisiin. Autamme mielellämme asiakkaitamme etätyön ja kasvun haasteissa.  

Miten helsinkiläisestä assaripalvelusta tuli kasvava, kansainvälinen assistentti- ja asiantuntijaverkosto? 

Wannado on aina vastannut asiakkaan tarpeisiin – ei oota ei myydä. Tästä ja tekijöiden kovasta osaamistasosta on seurannut, että Wannado on ottanut haltuun kaikki yrityksien operatiiviset toimet, ja lisää osaamispankkia jatkuvasti.  

Joustava etätyö mahdollistaa, että tiimi voi tehdä töitä paikasta huolimatta. Kerran omat palkat tuli laskettua sademetsässä, ja markkinointisuunnitelmia ja Googlen mainoksia on laadittu Thaimaan auringon virkistämillä aivoilla. 

 

 

Kun Suomessa kasvutahti oli kiihtynyt, päätti Irina lähteä hakemaan uusia ongelmia Aurinkorannikon Fugesta. Uuden byrokratian ja kv-bisnesmaailman opettelun ohessa verkostot ovat kasvaneet aivan valtaviksi. Meillä on Espanjassa ja muualla Euroopassa suuri poppoo ihania asiakkaita ja kova tiimi! 

Helsingin ja Fuengirolan toimipisteiden lisäksi vakiotyöntekijöitä on meillä Englannissa ja Ranskassa. 

Virtuaaliassareille ja digiosaajille maailma on pieni paikka! <3 

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7