We are Wannado

Wannado on digitaalinen assistentti- ja ongelmanratkaisupalvelu. Me tehdään tekemättömät työt. Etänä tai läsnä. Ilman sitoutumista. 

#tiimityö #kasvu

Wannadon tarina

Wannado on kasvanut muutaman työntekijän promo- ja assistenttipalvelusta monen kymmenen #SuperAssarin kansainväliseksi yhtiöksi, joka toimii monialaisesti niin assistentti- kuin asiantuntijatehtävissä. Meidän ydinjuttu ja arvot ovat pysyneet matkassa, vaikka vauhti sen kun kiihtyy: teemme yritysten tekemättömät työt etänä ja läsnä, ketterästi, joustavasti ja laadulla. 

Jokaisella #SuperAssarilla ja asiakkaalla on tukenaan parviälyn ja tiimityön supervoima. Osaamisalueet kasvavat tiimin myötä ja me pystytäänkin vastaamaan (monella kielellä) kaikkiin yritysten ongelmiin, resurssihaasteisiin ja stressipesäkkeisiin! Me mukaudutaan aina asiakkaan tarpeisiin – on rekrytty yksi jos toinenkin osaaja uudelle kentälle. Ja kentät senkun kasvaa!  

wannado-tiimityo-syylliset-anna-irina

#etänäjaläsnä

Tiimityö ja SuperAssarit – miten homma toimii?

Pyrimme aina tarjoamaan helpon ratkaisun juuri siihen tarpeeseen, johon asiakas kaipaa apua – oli se sitten assarointia, taloushallinnointia tai vaikka koko markkinoinnin ulkoistaminen. Asiakas saa luotettavan yhteyshenkilön, jonka takana on tarpeen mukaan kokonainen #SuperAssari-tiimi. Asiakkaan oma #SuperAssari tai tiimi tekee töitä osin tai kokonaan etänä sovittuja viestintäkanavia ja työkaluja käyttäen. Voidaan tulla myös teidän järjestelmiin, jos se helpottaa työtänne! 

Team Leaderit ja sparraus tiimityönä takaa, että laatu pysyy aina korkealla ja kehitymme uusille leveleille. Meillä kasvetaan, kehitetään ja kehitytään sekä koulutetaan jatkuvasti. Tutustu meidän #SuperAssareihin ja syyllisiin, jotka ovat syypäitä Wannadon pyöritykseen! 

#wannado

Helppoa ja ihanaa!

Me halutaan auttaa, siellä missä ei omat resurssit riitä! Yhteistyö räätälöidään asiakkaan tarpeisiin ja tilanteisiin sopivaksi. Työtä tehdään etänä tai läsnä, toivottuja välineitä ja kanavia hyödyntäen. Tarpeen mukaan tarjoamme myös asiantuntija- ja strategiapalveluita, ja otamme isompia kokonaisuuksia haltuun.

Helppous

Me halutaan tuottaa aitoa lisäarvoa, ja helpottaa asiakkaan elämää. Yhteistyö kanssamme on mutkatonta. Mukaudumme yhdessä sovittuihin kanaviin ja prosesseihin.

Laatu

Tiimityön tarjoama parviäly takaa, että ratkaisuja sparraillaan yhdessä, ja työt tarkastetaan. Pyrimme aina parantamaan työmme laatua ja tavoittelemme yhä parempia tuloksia asiakkaillemme.

Joustavuus

Yhteystyö meidän kanssa on aina joustavaa – ei sitoumuksia tai kiinteitä palvelupaketteja. Asiakas saa apua joustavasti tarpeeseen, etänä tai läsnä.

#etätyö #joustotyö

Kansainvälistyminen

Etätyö mahdollistamassa kansainvälistymistä ja kasvua! Tiimityö sujuu Wannadolla saumattomasti eri alojen osaajien kesken monen maan välillä. Kasvava ja kokoajan kokemustaan lisäävä tiimimme pystyy vastaamaan myös kansainvälisiin haasteisiin ja tarpeisiin. Autamme mielellämme asiakkaitamme etätyön ja kasvun haasteissa.  

Miten helsinkiläisestä assaripalvelusta tuli kasvava, kansainvälinen assistentti- ja asiantuntijaverkosto? 

Wannado on aina vastannut asiakkaan tarpeisiin – ei oota ei myydä. Tästä ja tekijöiden kovasta osaamistasosta on seurannut, että Wannado on ottanut haltuun kaikki yrityksien operatiiviset toimet, ja lisää osaamispankkia jatkuvasti.  

Joustava etätyö mahdollistaa, että tiimi voi tehdä töitä paikasta huolimatta. Kerran omat palkat tuli laskettua sademetsässä, ja markkinointisuunnitelmia ja Googlen mainoksia on laadittu Thaimaan auringon virkistämillä aivoilla. 

 

 

Kun Suomessa kasvutahti oli kiihtynyt, päätti Irina lähteä hakemaan uusia ongelmia Aurinkorannikon Fugesta. Uuden byrokratian ja kv-bisnesmaailman opettelun ohessa verkostot ovat kasvaneet aivan valtaviksi. Meillä on Espanjassa ja muualla Euroopassa suuri poppoo ihania asiakkaita ja kova tiimi! 

Helsingin ja Fuengirolan toimipisteiden lisäksi vakiotyöntekijöitä on meillä Englannissa ja Ranskassa. 

Virtuaaliassareille ja digiosaajille maailma on pieni paikka! <3 

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7