↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Luova ongelmanratkaisija

  • Sitkeä vääntäjä

  • Myynnin ja buukkauksen ammattilainen

Jari Hemilä

Myynnin #SuperAssari

Olen sitkeä myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, joka ei jätä asiakasta pulaan, vaan pyrkii löytämään ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Minulla on vuosien kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä B2B- että B2C-puolilta. Työni teen asiallisesti, mutta pilke silmäkulmassa. Työskentelen suomen kielellä, mutta myös tarvittaessa englanniksi.

Koulutukseltani olen kuljetustekniikan insinööri. Tie vei minut aikanaan erilaisiin kuljetus- ja logistiikka-alan päällikkötehtäviin, ja kun lopulta sain tarpeekseni kravattihommista, alkoi downshiftaus, joka johti lopulta luureihin Espanjassa.

Töitä olen aina tehnyt sellaisella meiningillä, että teen vähintään sen, mitä sovitaan. Aivan viime vuosina minusta on kuoriutunut myyntimies, ja toivottavasti isona minusta tulee huippu sellainen!

Puhelintyö – sekä in että out – on mukavaa: en pelkää soittaa tai vastata puhelimeen. Projektiluonteinen työ tarjoaa mukavaa vaihtelua, ja on hauska päästä mukaan vaikuttamaan itse työhön suoraan asiakkaiden kanssa.

Motto: Tavoite ilman toimintasuunnitelmaa on vain unelma.

#Supervoimat

Luova ongelmanratkaisija

Sitkeä vääntäjä

Myynnin ja buukkauksen ammattilainen

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7