Jari Hemilä

Myynnin #SuperAssari

Olen sitkeä myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, joka ei jätä asiakasta pulaan, vaan pyrkii löytämään ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. Minulla on vuosien kokemus myynti- ja asiakaspalvelutehtävistä sekä B2B- että B2C-puolilta. Työni teen asiallisesti, mutta pilke silmäkulmassa. Työskentelen suomen kielellä, mutta myös tarvittaessa englanniksi.

Koulutukseltani olen kuljetustekniikan insinööri. Tie vei minut aikanaan erilaisiin kuljetus- ja logistiikka-alan päällikkötehtäviin, ja kun lopulta sain tarpeekseni kravattihommista, alkoi downshiftaus, joka johti lopulta luureihin Espanjassa.

Töitä olen aina tehnyt sellaisella meiningillä, että teen vähintään sen, mitä sovitaan. Aivan viime vuosina minusta on kuoriutunut myyntimies, ja toivottavasti isona minusta tulee huippu sellainen!

Puhelintyö – sekä in että out – on mukavaa: en pelkää soittaa tai vastata puhelimeen. Projektiluonteinen työ tarjoaa mukavaa vaihtelua, ja on hauska päästä mukaan vaikuttamaan itse työhön suoraan asiakkaiden kanssa.

Motto: Tavoite ilman toimintasuunnitelmaa on vain unelma.

#Supervoimat

Luova ongelmanratkaisija

Sitkeä vääntäjä

Myynnin ja buukkauksen ammattilainen

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!