Maria Laaksonen

Graphic Designer, Wannado Marketing

Tarjolla laadukasta graafista osaamista hyvän koulutustaustan ja pitkän työkokemuksen omaavalta graafisen suunnittelun SuperAssarilta. Ensimmäisen logoni suunnittelin 2005 ja se on edelleen käytössä.

Hoidan sinulle kaikki printtimateriaalit, visuaaliset ilmeet ja niiden ideoinnin. Rakastan infografiikkaa ja ymmärrän esimerkiksi mitä eri kielet vaativat taitossa onnistuakseen hyvin. Olen taittanut mm. venäjän ja arabiankielisiä printtejä. Salaisesti tykkään powerpointtien stilisoinneista.

Olen työskennellyt mm. Ikealle, Helsingin kaupungille, ulkoasiainministeriölle ja Lääkehallitus RY.lle. Uskon siihen, että graafikko on juuri niin hyvä kuin hänen edellinen työnsä. Tähtäänkin jatkuvaan kehitykseen omassa osaamisessani.

Olen hyvä kuuntelija ja tarkka toteuttaja. Työskentelen tehokkaasti rehellisenä omana itsenäni, ja pysyn aikatauluissa. Kielitaitonani on suomi, ruotsi, englanti ja espanja.

Kysy – minä vastaan & visualisoin!

#Supervoimat

Graafista suunnittelua faviconista jättibannereihin

Aina asiakasta kuunnellen

Vahva visuaalinen koulutus- ja työkokemushistoria

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!