REKRYTERING & KARRIÄR

Jobba för
Wannado

FRIHET· ÖPPENHET· TILLVÄXT· INTERNATIONELLT · DISTANS FÖRST ·

FRIHET· ÖPENHET· TILLVÄXT · INTERNATIONELLT· DISTANS FÖRST ·

Är du intresserad av att vara en del av ett internationellt och växande team, där arbetet är flexibelt och projekten mångsidiga? Du är välkommen att gå med i vårt team!

Oikealle osoittava sormi

Vad söker vi?

Tja, lite av allt. Men helst någon som är självmotiverad, innovativ, ansvarsfull och som tycker om att arbeta i ett avlägset team. Du måste kunna arbeta på engelska och vara redo att dyka in i den digitala revolutionen.

Utöver det beror allt på våra kunders behov.

Även om vi inte har en plats för dig just nu, är det värt att lämna din information i vår talangpool. Vi använder verkligen den först och främst och våra klienters situationer förändras snabbt!

Vad erbjuder vi?

Verkligen flexibelt, platsoberoende arbete som låter dig leva livet på dina egna villkor, oavsett var du är.

Wannado anställer i flera länder, med lokala villkor. Till exempel i Spanien arbetar våra anställda under spansk arbetslagstiftning och får lön enligt lokala kollektivavtal. I Finland opererar vi enligt Finlands bemanningsföretags föreningens linjer.

Anställningsvillkoren förhandlas från fall till fall: vi kan betala dig lön eller så kan du fakturera oss.

Berätta för oss vad du vill och vart du vill åka, så får vi se om vi är en match!

WANNADOS VÄRDERINGAR OCH ARBETSKULTUR

Frihet,
öppenhet och tillväxt.

Hallå där! Visste du att vi tillbringar nästan en tredjedel av våra liv med att arbeta? Det är mycket tid, så det är superviktigt att verkligen njuta av det vi gör. På Wannado vill vi att du ska känna att du gör skillnad, växer och lyser som den superstjärna du är- utan att alla dessa tråkiga organisationsdiagram eller stela roller håller dig tillbaka. Vi handlar om att vara smidiga och arbeta tillsammans med våra kunder för att uppnå en seriös tillväxt- så låt oss få det att hända!

Här är några anledningar till varför våra teammedlemmar älskar att arbeta tillsammans med oss!

Internationalism som utgångspunkt och mål hos Wannado

Vi handlar om att anamma internationella vibbar och sikta in oss på några seriöst spännande möjligheter. Våra SuperAssistenter trivs inte bara i Finland utan också på platser som Spanien, Frankrike, Italien och Namibia. Med kontor i Helsingfors, Tammerfors och Fuengirola, plus massor av coola samarbetsutrymmen (inklusive Milano!), ser vi till att du alltid har den perfekta arbetsplatsen att kalla din egen. Så oroa dig inte, du behöver inte stanna hemma om du känner hur väggarna kryper inpå!

En digital arbetsplats är en jämlik arbetsplats

Här på Wannado handlar vår digitala arbetsgemenskap om jämställdhet och laganda! Med Slack som vårt bankande hjärta, delar vi upp- och nedgångarna i distansarbetslivet tillsammans. Oavsett var du är så är du en del av teamet och vi ställer upp för dig. Dessutom kan du gå upp i nivå och ta mer ansvar utan att någonsin lämna ditt mysiga hemmakontor.

NEJ till micromanagement!

Vi anser att entreprenörsfriheten tillhör alla. Våra SuperAssistenter har friheten att välja vilka projekt de tar sig an, var och när de arbetar och hur de vill utveckla sin roll. Att anamma ett företagsamt förhållningssätt och självledarskap kan vara en ny erfarenhet för många, men var inte rädd. Vi ställer upp för dig och hjälper dig bli starkare än någonsin.

Remote – genuint platsoberoende ledarskap

Vi har ingen obligatorisk kontorsnärvaro, inte ens för en dag eller två- och definitivt inte för företagskulturens skull. Vi åker dit våra kunder behöver oss. De flesta av våra egna verksamheter hanteras på distans: försäljning, rekrytering, resultatgenomgångar, utbildning och till och med kaffechatt. Så länge internetanslutningen är stabil och vi är tillgängliga enligt överenskommelse, är skillnader i tidszoner inget problem.

Nästa steg

Career stories

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!