...

Wannadon perustajat Anna ja Irina

Bättre fokus, mindre krångel

Om oss

Wannados uppdrag är att rädda företag från huvudvärken av operativt kaos. Allt vi gör styrs av våra värderingar: frihet, transparens och tillväxt.

Vad

Alla dina marknadsförings-, försäljnings-, och administratörsbehov täcks i en tjänst. Det är som att ha en helt egen superhjältegrupp, men för affärer!

För vem

Alla tillväxtinriktade små och medelstora företag, interna chefer och byråer inom kommunikation och marknadsföring.

Varför

Enkelt! Att göra entreprenörskap till en förtjusande upplevelse, arbetsliv till en flexibel dröm och outsourcing till en lönsam satsning.

För länge sedan, i kalla Helsingfors.

I över ett decennium nu, har vi kryssat igenom alla möjliga affärssituationer och uppgifter för en bred kundkrets. Allt började med att två trötta serie-entreprenörers vägar korsades mitt i en finsk vinter. Som du kan föreställa dig blev det intressant därifrån 

 • 2011

  Viitala & Degerholm beslutar sig för att etablera en assistent- och reklambyrå, som heter Wannado. Namnet speglar företagets filosofi och attityd; "Vi kan"

 • 2017

  Vi fick vårt första tillväxtpris; ett certifikat från tidningen Kauppalehti! Vår tillväxt har mestadels skett muntligen. Det är som de säger; bra buzz färdas långt!

 • 2018

  Det står som spön i backen i Helsingfors. Inga problem! Wannado startar ett företag i Spanien och börjar tillhandahålla tjänster inom B2B försäljning. På nolltid expanderar verksamheten till outsorcad kundservice.

 • 2019

  Ryktet som en pionjär inom distansarbete och arbetsgivare för digitala nomader sprider sig. Teamet består av 30 anställda i fem olika länder och fler är på väg.

 • 2021

  Wannado når den stora milstolpen på 500 kunder! Några av våra fantastiska kunder ansluter sig till oss för att fira på vår 10-årsgala i Fuengirola, Spanien.

 • 2022

  Den magiska omsättningen på 2 miljoner Euro är uppnådd! Medan Finland rustar för lågkonjunktur vässar Wannado sin internationaliseringsstrategi.

 • 2023

  Wannados drömteam åker till USA:s västkust för att utforska affärsmöjligheter. Resultat? Ett lokalt företag är etablerat i USA.

Vilken rysare! Framtiden är öppen, men Wannado fortsätter att växa med samma vägledande principer: samarbete med våra kunder, partners och ett otroligt talangfullt team. Vi söker alltid win-win situationer och synergier med likasinnade utövare. 

12 år
0 +
kunder
De har valt att genomföra
0 +
projekt tillsammans med oss
Arbetet utförs av
0 +
expertassistenter

Vi är en problemlösningsbyrå för företag och en drömarbetsgivare för digitala nomader.

PSST!

Söker du jobb?

Vi är alltid på jakt efter nya talanger i olika faser av deras karriär. Våra kunders situationer varierar och behovet av ditt kunnande kan dyka upp vilken dag som helst. Så berätta; vad är du bra på och vad älskar du att göra? Vi lyssnar! Bifoga ditt löneanspråk, föredraget arbetsland och om du vill arbeta som entreprenör eller anställd.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!