↩ Kaikki #SuperAssarit
wannado superassarit satu koivuniemi
  • Kattava kielitaito

  • Kokonaisuuksien hahmottaminen

  • Sitkeä salesperson, joka jaksaa yrittää

Satu Koivuniemi

Tiiminvetäjä, myyntivalmentaja & myynnin #SuperAssari

Olen Fuengirolassa asuva myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, joka auttaa asiakkaita kaikissa aiheeseen liittyvissä ongelmissa. Tällä hetkellä toimin lisäksi tiiminvetäjänä ja myyntivalmentajana. Mun vahvuus on aina ollut asiakkaan kenkiin siirtyminen. Ei ole väliä, millainen tyyppi siellä toisessa päässä on, koska osaan hoitaa asiat kaikenlaisten tyyppien kanssa – ja siksi myyntiäkin tulee. Olen myös rohkeasti työhön tarttuva, eli saan paljon aikaan. Koulutukseltani olen BBA, eli kansainvälinen business ja myynti ovat lähellä sydäntäni, myös englannin kielellä. Ruotsi, espanja ja saksa taipuvat arkikäytössä.

Ensimmäiseltä koulutukseltani olen lastentarhanopettaja ja Suomessa luotsasinkin esiopettajana esikoululaisia kohti koulumaailmaa.

Espanjassa olen tehnyt töitä myynnin ja asiakaspalvelun sekä myynnillisen asiakaspalvelun parissa. Kokemusta on sekä kuluttaja- että yrityspuolelta, niin myyntitykkinä kuin myyntivalmentajana ja tiiminvetäjänäkin.

Työntekijänä olen ahkera, sinnikäs ja kunnianhimoinen. Asiakkaalle annetut lupaukset ovat THE juttu, eli ystävällisellä otteella hoidetaan asiakkaan asiat kuntoon ja myyntikin tulee siinä samalla hoidettua. Tiukkoja paikkoja en pelkää, päinvastoin, haastetta täytyykin työssä olla.

#Supervoimat

Kattava kielitaito

Kokonaisuuksien hahmottaminen

Sitkeä salesperson, joka jaksaa yrittää

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7