Satu Koivuniemi

Tiiminvetäjä, myyntivalmentaja & myynnin #SuperAssari

Olen Fuengirolassa asuva myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, joka auttaa asiakkaita kaikissa aiheeseen liittyvissä ongelmissa. Tällä hetkellä toimin lisäksi tiiminvetäjänä ja myyntivalmentajana. Mun vahvuus on aina ollut asiakkaan kenkiin siirtyminen. Ei ole väliä, millainen tyyppi siellä toisessa päässä on, koska osaan hoitaa asiat kaikenlaisten tyyppien kanssa – ja siksi myyntiäkin tulee. Olen myös rohkeasti työhön tarttuva, eli saan paljon aikaan. Koulutukseltani olen BBA, eli kansainvälinen business ja myynti ovat lähellä sydäntäni, myös englannin kielellä. Ruotsi, espanja ja saksa taipuvat arkikäytössä.

Ensimmäiseltä koulutukseltani olen lastentarhanopettaja ja Suomessa luotsasinkin esiopettajana esikoululaisia kohti koulumaailmaa.

Espanjassa olen tehnyt töitä myynnin ja asiakaspalvelun sekä myynnillisen asiakaspalvelun parissa. Kokemusta on sekä kuluttaja- että yrityspuolelta, niin myyntitykkinä kuin myyntivalmentajana ja tiiminvetäjänäkin.

Työntekijänä olen ahkera, sinnikäs ja kunnianhimoinen. Asiakkaalle annetut lupaukset ovat THE juttu, eli ystävällisellä otteella hoidetaan asiakkaan asiat kuntoon ja myyntikin tulee siinä samalla hoidettua. Tiukkoja paikkoja en pelkää, päinvastoin, haastetta täytyykin työssä olla.

#Supervoimat

Kattava kielitaito

Kokonaisuuksien hahmottaminen

Sitkeä salesperson, joka jaksaa yrittää

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!