Anna Degerholm

HALLINTOJOHTAJA, CO-FOUNDER, TALOUS JA IHMISET

Olen Degerholm. Anna Degerholm. Hieman ekstrovertin Irinan ohella toinen Wannadon perustajista. Vastaan talousasioista, mutta lempilapseni on ehdottomasti henkilöstöasiat ja työntekijöidemme hyvinvointi. Teen rauhallisesti ja tasaisesti. Olen se, joka järjestää ongelmat tyynesti hallintaan, olivat ne sitten miten hankalia tahansa. Kaikki järjestyy. Ihan varmasti.

Ensimmäisiin esimiestehtäviin päädyin jo 15 vuotta sitten, ja hallinnollisia tehtäviä olen tehnyt niitäkin kymmenisen vuotta. Välissä olen tehnyt myös esimerkiksi kansainvälisen pörssiyhtiön kirjanpitoa. Opiskelin Helsingin Yliopistolla maisteriksi, ja valmistuessani minulla oli jo kolme yritystä. Juttui sattuu.

En usko kyttäämiskulttuuriin, enkä pelottaviin johtajiin. Uskon, että jokaisella työntekijällä on olemassa se alue, jossa hän toimii mieluiten ja sitä myötä parhaiten. Sen löytäminen on kiinni kokonaisuudesta: Työn sopivasta haastavuudesta, vapaudesta, työvälineistä, sekä mahdollisuudesta kehittää itseään ja vaikuttaa työtehtäviinsä. Jokaisen kokonaisuus on omanlainen, ja sen löytäminen yhdessä työntekijän kanssa on minun tehtäväni. Huolehdin myös tekijöiden jaksamisesta, riittävästä vapaa-ajasta, ja etsimme jokaiselle sopivan työn ja vapaa-ajan välisen rytmin. Se tekee tästä työstä äärimmäisen mielenkiintoista, antoisaa ja opettavaista.

Teemme työtä uudella tavalla ja haluamme olla siinä parhaita. Ja ollaankin.

Kokeilukulttuurin pioneerejä.

#Supervoimat

Ilmiömäinen muisti

Huippuluokan organisointikyky

Hahmottaa kokonaisuuksia

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!