↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Ilmiömäinen muisti

  • Huippuluokan organisointikyky

  • Hahmottaa kokonaisuuksia

Anna Degerholm

Hallintojohtaja, CO-founder

Olen Degerholm. Anna Degerholm. Hieman ekstrovertin Irinan ohella toinen Wannadon perustajista. Vastaan talousasioista, mutta lempilapseni on ehdottomasti henkilöstöasiat ja työntekijöidemme hyvinvointi. Teen rauhallisesti ja tasaisesti. Olen se, joka järjestää ongelmat tyynesti hallintaan, olivat ne sitten miten hankalia tahansa. Kaikki järjestyy. Ihan varmasti.

Ensimmäisiin esimiestehtäviin päädyin jo 15 vuotta sitten, ja hallinnollisia tehtäviä olen tehnyt niitäkin kymmenisen vuotta. Välissä olen tehnyt myös esimerkiksi kansainvälisen pörssiyhtiön kirjanpitoa. Opiskelin Helsingin Yliopistolla maisteriksi, ja valmistuessani minulla oli jo kolme yritystä. Juttui sattuu.

En usko kyttäämiskulttuuriin, enkä pelottaviin johtajiin. Uskon, että jokaisella työntekijällä on olemassa se alue, jossa hän toimii mieluiten ja sitä myötä parhaiten. Sen löytäminen on kiinni kokonaisuudesta: Työn sopivasta haastavuudesta, vapaudesta, työvälineistä, sekä mahdollisuudesta kehittää itseään ja vaikuttaa työtehtäviinsä. Jokaisen kokonaisuus on omanlainen, ja sen löytäminen yhdessä työntekijän kanssa on minun tehtäväni. Huolehdin myös tekijöiden jaksamisesta, riittävästä vapaa-ajasta, ja etsimme jokaiselle sopivan työn ja vapaa-ajan välisen rytmin. Se tekee tästä työstä äärimmäisen mielenkiintoista, antoisaa ja opettavaista.

Teemme työtä uudella tavalla ja haluamme olla siinä parhaita. Ja ollaankin.

Kokeilukulttuurin pioneerejä.

#Supervoimat

Ilmiömäinen muisti

Huippuluokan organisointikyky

Hahmottaa kokonaisuuksia

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7