MARKNADSFÖRINGSPRISER
FRÅN 62€/TIM

Wannado

marknadsföring? websidor? social media? innehåll? grafik? Google? 

Flexibel
marknadsföringsbyrå

Inga stela paket eller bindande avtal. Välj bara det du behöver; den där sociala mediekampanjen, eller hjälp med att verkställa hela strategin. Det är lika enkelt som att använda en frilansare!

Vi är handlingsmänniskor och vi är tydliga, säljer inte på dig något om vi själva inte tror på och vi delar skärmen när du vill veta hur du gör något själv.

Varumärke och
planering

Marknadsstrategier, diskussionspartner, innehållsplanering, bygg ditt eget varumärke, visuals, projektplanering, lanseringar.

Content creation
och bilder

Foton, grafik, videos, översättningar, bloggar, copywriting, pressmeddelanden och distribution, spökskrivare, inlägg på sociala medier.

Social media
marknadsföring
och ledning

LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok, Google Ads, Twitter, native advertising, affiliatemarknadsföring, influencer marketing, nyhetsbrev

Din egen
marknadsassistent

Spar in på marknadsassistent, när du inte vill anställa din egen personal, eller om det bara finns uppgifter då och då. Du får erfarenhetsutbyte, brainstorming och flexibilitet med hjälp av kollektivet.

12 år
0 +
kunder
De har valt att genomföra
0 +
projekt tillsammans med oss
Arbetet utförs av
0 +
expertassistenter
wannado

Webplatser, butiker och analyser

Behöver du hjälp med hemsidan? Låt oss fräscha upp de gamla sidorna eller bygga helt nya. Du vet, den typen som är användarvänlig, visuellt tilltalande, mobilresponsiv och säljer din produkt-såklart!

WordPress, WIX, Squarespace, HTML, CSS, PHP, Bootstrap, web analytics, konverteringsoptimering, automatisering… Vi hjälper dig!

HELA TEAM · MARKNADSCHEF · AD-HOC MARKNADSASSISTENT · SEO-EXPERT · WORDPRESS DEV · PPC SPECIALIST · SOCIAL MEDIA MARKNADSFÖRARE ·

GRAFISK DESIGNER · CONTENT CREATOR · ÖVERSÄTTARE · VARUMÄRKESSTRATEG · UI/UX DEVELOPER · VIDEOGRAF · KOMMUNIKATIONSASSISTENT · PUBLICIST ·

VARFÖR WANNADO
#SUPERASSISTANTS?

Lätt som en plätt

 • Inga åtaganden

  Inga månadsavgifter eller stela paketerbjudanden. Ingen uppsägningstid.

 • Allt sker från ett och samma skrivbord

  Du behöver inte koordinera flera olika deltagare. Spara på dina pengar och nerver.

 • Smidig problemlösning

  Vi räddar dig från operativt krångel och fokuserar på problemlösning. Det ger dig tid att uppmärksamma dina kunder

 • Kollektiv kunskap

  Vårat multifunktionella team av Superassistenter har kunskap och erfarenhet från flertalet områden.

 • Internationell kultur

  Vi anställer i flertalet länder, talar lokala språk och tar ditt företag utomlands!

Intresserad? Vi snackar!

Certifierad Google Partner

Vi på Wannado är Google-certifierade proffs inom digital marknadsföring, som hanterar kampanjoptimering och de senaste tricken i Google Ads. Hos oss hittar du rätt personer som kan göra jobbet åt dig om du vill växa med Google.

CUSTOMERS <3

References and work samples

kunder <3

Vad har man sagt om oss

#WINWIN

Flexibel partner

Välj en partner som lyssnar noga, utför effektivt och tänker utanför ramarna. Vi betjänar ett brett spektrum av företag inom olika branscher.

För Entreprenörer

Utkontraktera förnuftigt, precis så mycket eller lite som du behöver och bara för de uppgifterna du behöver göra. Wannado grundades för att stödja de små och medelstora företagen med deras dagliga uppgifter, så vi vet allt om de föränderliga situationerna och utmaningarna när ett företag växer. Bli inte lämnad utanför!

För Agenturer

Vill dina specialister inte spendera timmar med Excel, gräva runt efter Facebook-kvitton eller lägga upp 100 olika annonsversioner på LinkedIn? En skicklig marknadsassistent kommer till undsättning! Wannados priser gör utkontraktering enkelt och lönsamt för andra byråer. Inga bekymmer, vi kommer att göra alla sekretessavtal och allt tillhörande pappersarbete.

För chefskonsulter

Vill du koncentrera dig på strategi  och affärsutveckling, men behöver någon som kan förverkliga visionen? Wannados experter hjälper dig att genomföra din plan och du får glänsa. Dina kunder kommer att tacka dig för ett snabbt genomförande och alla vinner.

För chefer

Nöj dig inte med en praktikant, när du kan arbeta med en flexibel professionell. Hos oss behöver du inte binda dig till månadsavgifter eller visstidskontrakt. Istället får du de färdigheter som saknas och den exakta hjälp du behöver. Ett mycket kostnadseffektivt sätt att få utbildad personal. Vi erbjuder också vikarier och annan uthyrning.

Meet the assistants

Our marketing team is full of can do -attitude. We understand how to pair technology and design! All our team members are equipped with commercial thinking and all marketing serves sales.  

Du har frågorna,
vi har svaren

För att det är smidigt och enkelt. Du kommer att debiteras det faktiska arbetet som utförts, med 10 minuters noggrannhet. Med timprissättning kan du också enkelt bli av med oss utan extra kostnader. Se våra priser här

Vi är handlingsmänniskor. Våra kunder betalar för själva arbetet som har utförts, inte för tjusiga kontor och tjafs! 
Se våra priser här

Så fort du har skrivit på kontraktet. Kontakta oss

Vad har du för deadline? Vi är specialiserade på ad hoc arbete. En eller två timmars arbete för en virtuell assistent kan utföras omedelbart. Större webplatsprojekt kan ta upp till flera månader att slutföra. Du får alltid en uppskattning om timmar och leveranstider, beroende på projektet.

Nej, det här ska vara enkelt för dig. Du kommer att ha en kontaktperson som koordinerar andra på Wannado vid behov. Naturligtvis finns det situationer när det är bekvämare för specialisten att kontakta dig direkt. Låt oss börja samarbetet med att förtydliga kommunikationsmetoderna.

PSST!

Vi kan verka i bakgrunden genom underleverantörer eller andra modeller.

Är bloggande inte din favoritsyssla? Vi skriver åt dig och sätter ditt namn längst ned. Har du ingen som kan ta hand om kunder som kommer? Vi gör förändringar över tid. Vi är den hemliga vännen som backar upp för andra byråer. Alla tillfälliga situationer, som t.ex.  familjeledighet, kan enkelt hanteras av en vikarie, med rätt kompetens, från Wannado.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!