MARKKINOINNIN HINNAT
ALKAEN 62€/H

Wannado

social media? content? graphics? Google? 

Digimarkkinointi ja viestintä

Ei jäykkiä paketteja tai sitovia sopimuksia, vaan joustavaa digimarkkinointia. Ota Wannadolta se yksi somekampanja, tai koko markkinointistrategia toteutuksineen. Tämä markkinointitoimisto on yhtä helppo kuin freelancer!

Me olemme tekijöitä ja toteuttajia. Puhumme suomea, emme myy sinulle mitään mihin emme usko itsekään ja jaamme ruutua kun haluat tietää, miten teet jotain itse. 

Markkinointi­strategia

Markkinointistrategiat, one-to-one sparrailut, sisältösuunnitelmat, brändin rakentaminen, visuaaliset ilmeet, projektisuunnitelmat, lanseeraukset

Sisältö­markkinointi

Valokuvaus, graffat, videot, käännökset, blogit, copywriting, mediatiedotteet ja tiedotejakelu, haamukirjoitus, somepostaukset

Somemarkkinointi
ja ylläpito

LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok, Google Ads, Twitter, natiivimainonta, affiliatemarkkinointi, vaikuttajamarkkinointi, uutiskirjeet

Markkinointi­assistentti

Markkinointiassari pelastaa,  kun et halua rekrytoida omaa tekijää, tai jos tehtäviä on vain silloin tällöin. Sparrailu, ideointi ja toteutus joustavasti parviälyn tuella.

12 vuoden aikana
0 +
asiakasta
He ovat tilanneet
0 +
projektia
Työllistämme
0 +
asiantuntevaa SuperAssaria
wannado

Verkkosivut yritykselle

Tarvitsetko nettisivuapua? Freesataan vanhat sivut tai pistetään kokonaan uudet tulille. Sellaiset käyttäjäystävälliset, visuaalisesti vetävät, mobiilioptimoidut ja myyvät – tietysti! 

WordPress, WIX, Squarespace, HTML, CSS, PHP, Bootstrap, webanalytiikka, konversio-optimointi, hakukoneoptimointi, automaatiot…Mitä näitä nyt on, hoituu. Tutustu verkkosivupalveluihimme!

KOKO TIIMI · MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖ · AD-HOC MARKKINOINTIASSARI · SEO-ASIANTUNTIJA · WORDPRESS-DEVAAJA · PPC SPECIALIST · SOMEMARKKINOIJA ·

GRAAFIKKO · SISÄLLÖNTUOTTAJA · KÄÄNTÄJÄ · BRÄNDISTRATEGI · UI/UX SUUNNITTELIJA · VIDEOKUVAAJA · VIESTINTÄASSARI · TIEDOTTAJA ·

MIKSI WANNADON
 #SUPERASSARIT?

Helppoa ja
ihanaa

 • Ei sitoumuksia

  Ei kuukausimaksuja, raskaita paketteja tai jäykkiä sopimuksia. Irtisanomisaika heti.

 • Kaikki samalta luukulta

  Sinun ei tarvitse koordinoida useita eri toimijoita - säästät aikaa ja hermojasi.

 • Ketterä ongelmanratkaisu

  Pelastamme sinut operatiiviselta säädöltä ja etsimme ratkaisut. Keskity asiakkaisiisi!

 • Parviälyn voima

  SuperAssari tuo mukanaan tiimin monialaisen osaamisen ja kokemuksen.

 • Kansainvälisyys

  Työllistämme useissa maissa, puhumme kielillä ja viemme yrityksesi maailmalle!

Sertifioitu Google-kumppani

Wannadolaiset ovat Googlen sertifioimia digimarkkinoinnin ammattilaisia, jotka hallitsevat kampanjoiden optimoinnin ja Google Adsin uusimmat tuulet. Mikäli haluat lisää kasvua Googlen avulla, löydät meiltä oikeat ihmiset hommaan.

ASIAKKAAT <3

Refet ja työnäytteet

ASIAKKAAT <3

Mitä meistä sanotaan

#WINWIN

Ketterä kumppani

Wannado palvelee yritystäsi yhteistyökumppanina tai alihankkijana. Pääluvusta tai toimialasta riippumatta saat tarpeisiisi räätälöityä joustavaa apua.  

Yrittäjälle

Ulkoista järkevästi, juuri sen verran kuin tarvitset ja juuri sitä työtä mitä tarvitset. Wannado perustettiin tukemaan pk-yritysten arjen haasteita, joten me tunnemme kasvukivut ja muuttuvat tilanteet. Älä jää yksin!

Mainostoimistolle

Teidän huippuosaajat ei halua naputella exceleitä, kaivella kuitteja tai syöttää 100 erilaista mainosversiota linkkariin? Osaava markkinointiassari pelastaa! Wannadon hinnasto mahdollistaa muille toimistoille kannattavan alihankinnan. 

Johdon konsultille

Haluatko keskittyä strategiaan ja liiketoimintakehitykseen, mutta tarvitset jonkun myös toteuttamaan visioita? Wannadon hands-on-tekijät vievät maaliin suunnitelmasi, ja sinä saat loistaa. Asiakkaasi kiittävät ripeästä toteutuksesta ja kaikki voittavat! 

Markkinointipäällikölle

Älä tyydy harkkareihin, kun voi ottaa joustavan ammattilaisresurssin. Kanssamme et sitoudu kk-paketteihin tai määräaikaisuuksiin, vaan saat puuttuvan palasen ja arjen tuen tarpeesi mukaan. Meiltä myös sijaiset ja henkilöstövuokraus!

Somekoulutusta yrittäjille ja asiantuntijoille

Wannado kouluttaa sinut tai tiimisi digitaalisen myynnin ja markkinoinnin saloihin, jotta sinun on helppo ylläpitää somea, verkkosivuja ja muuta verkkonäkyvyyttä itse. Tämä sopii pienyrittäjille tai tiimille, jossa haetaan lisää osaamista, mutta ei haluta palkata uutta väkeä. 

Tutustu assareihin

Markkinoinnin tiimi on täynnä käytännön toteuttajia, jotka ymmärtävät miten tekniikka ja design paritetaan. Erilaisten taustojen yhdistävänä tekijänä on aina kaupallinen ajattelu, ja kaikki markkinointi palvelee myyntiä. 

Sulla on kysymyksiä, meillä on vastauksia

Koska se on joustavaa ja helppoa. Sinä maksat vain tehdystä työstä 10 minuutin tarkkuudella. Tuntihinnoittelun myötä pääset meistä myös nopeasti eroon ilman lisäkuluja. Katso hinnasto täältä

Me olemme tekijöitä. Asiakkaat maksavat meille tehdystä työstä, eivät hienoista toimistoista tai käsienheiluttelusta. Katso hinnasto täältä

No vaikka heti, kunhan allekirjoitat sopparin! 

Milloin tarvit valmista? Ad hoc on meidän erikoisalaa. Tunnin tai parin virtuaaliassaroinnit hoituu samantien, isommat verkkosivuprojektit voi viedä useita kuukausia. Saat tuntiarvion ja toimitusajan aina tapauskohtaisesti.

Ei. Tämän on tarkoitus olla sinulle helppoa ja ihanaa. Saat oman yhteyshenkilön, joka koordinoi tarvittaessa muita wannadolaisia. Tietysti on myös asioita, joissa on vain järkevintä, että asiantuntija on suoraan yhteydessä sinuun. Aloitetaan yhteistyö sopimalla kommunikointikuviot. 

PSST!

Myös alihankintaa ja muuta haamuhommaa

Etkö jaksa blogata? Me kirjoitetaan ja laitetaan sun nimi alle. Asiakkaita vaan tulee muttei oo tekijöitä? Me kopataan ylivuototyöt. Olemme muiden toimistojen salainen ystävä ja back-uppi. Kaikkiin tilapäisiin tarpeisiin, kuten perhevapaan sijaisuuksiin löytyy Wannadon tekijä sopivalla sopparilla.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!