Tehokas yhteistyö joustavan someassarin kanssa säästää aikaa

Disar Oy luottaa Wannadon someassarin apuun.
Facebook
Twitter
LinkedIn

ASIAKAS

Disar Oy, kosmetiikan ja hoitolatarvikkeiden maahantuoja

MITÄ TEIMME

  • Somesuunnitelma ja julkaisukalenteri
  • Ideointi ja sisällöntuotanto
  • Somekuvat Canvalla

Alkuvuodesta 2021 kauneudenhoitoalan ja hoitolatarvikkeiden maahantuoja Disar Oy:lla tultiin siihen tulokseen, että on aika alkaa panostaa somemarkkinointiin ja ottaa alan uudet tuulet haltuun. Tähän tarvittiin kuitenkin osaava ammattilainen. Sen sijaan, että yrittäjä itse olisi muiden töiden ohella alkanut opetella sosiaalisen median salaisuuksia, oli työn ulkoistaminen helpompi ratkaisu. Töitä ei ollut täysipäiväisesti tarjolla, joten ulkoistaminen oli tästäkin syystä hyvä vaihtoehto.

Disarilla päätettiin ostaa palvelua tutulta freelancerilta, joka sittemmin on liittynyt Wannadon markkinoinnin asiantuntijoiden osaavaan joukkoon. Tämän myötä Disarista tuli myös Wannadon asiakas, kun sujuvaa yhteistyötä haluttiin jatkaa.

“Tarvitsimme henkilön, jolta löytyy kontakteja, joka tuntee digimarkkinoinnin maailman ja on ajan tasalla nopeasti muuttuvista trendeistä. Halusimme avuksemme henkilön, jolta löytyy osaamista uudistaa yrityksen markkinointia nykypäivään,” kertoo yrittäjä Iiris Miettinen.

Yrittäjä säästää aikaa, kun osaava assistentti hoitaa somen

Miettinen pitää tärkeänä, että yrittäjällä on aikaa muuhunkin kuin työntekoon, kuten vapaa-aikaan ja palautumiseen. Sen takia uuden asian, kuten tässä tapauksessa somemarkkinoinnin haltuunotto, ei tuntunut mieluisalta ajatukselta. Iiris on kokenut, että assistentin palkkaaminen somemarkkinoinnin tehtäviin on ollut viisas päätös.

Säännöllisen somemarkkinoinnin lisäksi yhteistyön yhtenä tavoitteena oli, että yrittäjä oppii tuntemaan digimarkkinoinnin maailmaa siinä sivussa, kun osaava ammattilainen hoitaa yrityksen sometilejä.

Disar on ammattikosmetiikan maahantuoja, joka edustaa useampaa eri tuotemerkkiä. Wannadon assistentti hoitaa Facebook- ja Instagram-markkinointia Disarin kolmelle eri tuotesarjalle. Työ pitää sisällään kaiken suunnittelusta julkaisuun ja seurantaan.

“On ollut mahtavaa, että minun ei ole itse tarvinnut opetella kaikkea, kun on olemassa joku joka jo osaa nämä asiat. Säästän yrittäjänä omaa aikaa, ja voin keskittyä muihin töihin ja palautumiseen. Voin olla olla huoletta, kun tiedän, että assistentti hoitaa sovitut asiat ja somenäkyvyys pysyy yllä,” toteaa Iiris.

Polveilevat ajatukset käytännön tasolle

Yrittäjät pitävät usein paljon lankoja käsissään. On helpottavaa, kun osan langoista voi toinen ammattilainen ottaa vastuulleen. Juuri tästä on kyse Disarin ja Wannadon välisessä yhteistyössä. Miettinen painottaa etenkin sitä, miten suuri apu assistentista on ollut ideoiden muokkaamisessa käytettäväksi kokonaisuudeksi. Miettinen suositteleekin markkinointiassistenttia sellaisille yrityksille, joilla kenties on jo ideoita valmiina, mutta tarvitsevat apua niiden toteuttamiseen.

“Olen saanut avukseni sellaisen henkilön, jolla on erinomainen kyky jalostaa polveilevat ajatukseni julkaisukelpoisiksi ja joka osaa poimia oleelliset asiat tarjoamistani ideoista. Tekstintuottamisen taidon lisäksi assistentilta löytyy visuaalista silmää, mikä on iso etu,” kuvailee Iiris.

Vahvaa osaamista rutiinityöhön ja yllättäviin tilanteisiin

Yhteistyö Wannadon kanssa on vastannut Iiriksen odotuksia. Yhteistyö on alusta alkaen ollut asiallista ja selkeää. Kiitosta Iiris antaa myös siitä, että assistentilta on saanut apua myös sellaisin tehtäviin, jotka eivät varsinaisiin työtehtäviin ole aluksi kuuluneet.

“Olen voinut luottavaisin mielin kysyä assistentilta apua esimerkiksi teknisiin ongelmiin, koska tiedän, että hän ottaa asioista selvää ja auttaa minua eteenpäin,” tuumaa Iiris yhteistyöstä.

Iiris kuvaa yhteistyötä Wannadon kanssa kolmella sanalla: luotettava, osaava ja turvallinen.

Disar Oy on vuodesta 1993 lähtien toiminut suomalainen kauneudenhoitoalan ja hoitolatarvikkeiden maahantuoja. Yritys panostaa ammattikosmetiikassa muun muassa ammattitaitoon, korkeaan laatuun, laajaan ja turvalliseen valikoimaan sekä pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Disar edustaa Suomessa useampaa laadukasta tuotesarjaa. Kuvassa yrittäjä Iiris Miettinen ja tuotepäällikkö Maria Niemi.

Kerro mihin tarvitset apua! Kartoitetaan mahdollisuudet yhdessä, ilman sitoumuksia.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!