Sisältötoimisto ostaa assistenttityöt ja keskittyy itse omaan syväosaamiseensa

Facebook
Twitter
LinkedIn

ASIAKAS

Wooli Oy, sisältöstudio

MITÄ TEIMME

  • Virtuaaliassarointi
  • Videoeditointi
  • Verkkosivujen auditointi
  • Avainsana-analyysi
  • SEO-/SEM -työt

Helsinkiläinen podcast-, video- ja striimauspalveluihin erikoistunut sisältöstudio, Wooli, on käyttänyt Wannadon SuperAssareita yrityksen erilaisiin ja erikokoisiin tehtäviin monipuolisesti jo usean vuoden ajan. Toimeksiantoja on tehty alihankintana esimerkiksi videoeditointiin, verkkosivujen auditointiin, avainsana-analyysiin ja SEO-/SEM -töihin liittyen.

Woolin toimitusjohtaja Joonas Villanen kuvaa Wannadon SuperAssareita pilvipalveluksi, jonka kapasiteetti skaalautuu vastaamaan kulloistakin yrittäjän tarvetta joustavasti niin markkinointiviestinnän kuin muidenkin operatiivisten töiden osalta.

Yrittäjän arkea ja juoksevia asioita Woolilla helpottaa Wannadon joka paikan höylä eli virtuaaliassari. Woolin toimitusjohtaja Joonas Villanen kuvaa yhteistyötä Wannadon kanssa helpoksi ja riskittömäksi.

”Wannadolla on takuu siitä, että hommat hoituvat kulloinkin määritellyllä tavalla. Pienyritykselle on helpompaa laajentaa tiimiä jo validoitujen osaajien kanssa kuin ottaa riski palkkaamalla uusia tekijöitä. Tiedämme heti, että saamamme SuperAssarit ovat varmasti oman alansa ammattilaisia,” Villanen kertoo.

Woolilla tarve työntekijöille ja osaamiselle vaihtelee Woolin omien asiakkaiden tarpeiden mukaan. Joonas kuvaileekin Wannadota eräänlaiseksi pilvipalveluksi, jossa skaalautuminen eri suuntiin tapahtuu hyvin luontevasti.

”Wannado sallii kapasiteetin ja portfolion kasvattamisen silloin, kun on kiire, ja sen alas ajamisen silloin, kun tekemiselle ei ole niin suurta tarvetta. Tämä on joustavampi tapa skaalata tarjontaa ja palveluja kuin pelkän nuppiluvun kasvattaminen firmassa”, Villanen sanoo.

Joustavan kumppanin ansiosta asiakkaalle ei tarvitse myydä ei-oota

Wannadon SuperAssareista löytyy erittäin laaja kirjo ammattitaitoa kaikenlaisiin yrityksen tarpeisiin markkinointiviestinnästä data-analytiikkaan ja rekrytointiin. Myös Villanen on tyytyväinen Wannadon tarjoamien palveluiden monipuolisuuteen. Asiakkaan tarvitsemaa osaamista voidaan laajentaa hyvinkin nopealla tahdilla ja tarjota palveluita täysin tilanteen ja tarpeen mukaan. Jos osaamista ei löydy omasta tiimistä, voi yritys huoletta kääntyä Wannadon puoleen. Asiakkaalle ei tarvitse myydä ei-oota, vaan haastavissakin tapauksissa Wooli on löytänyt vetoapua Wannadolta.

Myös lupaus siitä, että työsuoritteet tulevat tehdyksi, kerää Woolilta kiitosta.

”Jos saamallemme työntekijälle sattuu jotain, Wannadolta löytyy korvaava tekijän heti tilalle. Hommien ei tarvitse seisoa viikkotolkulla esimerkiksi sairastapauksessa, vaan työ jatkuu normaalisti.”

Villasen mukaan SuperAssareiden työ on ollut juuri sitä, mitä on odotettu, ja ajoittain se on jopa ylittänyt odotukset. Se on aina positiivinen asia ja yksi syy, miksi yhteistyö on jatkunut pitkään.

”Kun olemme saaneet tehdä pitkään yhdessä ja tutustua toisiimme, SuperAssari-tyypit ovat huippuja – tehokkaita ja itseohjautuvia,” Villanen tiivistää.

Wooli Oy tarjoaa B2B-yrityksille sisältöä niin blogeihin, webinaareihin, videoihin kuin podcasteihin. Helsinkiläisen sisältöstudion tiimi koostuu kokeneista sisällöntuottajista, jotka muuttavat monikanavaisen viestinnän yksinkertaiseksi ja helposti ymmärrettäväksi yrityksen myynnin ja markkinoinnin tavoitteet huomioiden.

Kerro mihin tarvitset apua! Kartoitetaan mahdollisuudet yhdessä, ilman sitoumuksia.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!