Noora Blomqvist

Digital Marketing Lead, Wannado Marketing

Hei sinä siellä! Laitetaan markkinointisi yhdessä tuottamaan.

Olen markkinoinnin ja webanalytiikan ammattilainen ja olen tehnyt vuosien varrella töitä etupäässä B2B-yritysten kanssa. Tehtäväni on auttaa yrityksiä saamaan lisää myyntiä ja liidejä hyvin kohdistetulla markkinoinnilla.

Sydämeni sykkii datan puoleen, ja jeesaan Wannadon asiakkaita erityisesti Google Ads:in ja konversioseurannan kanssa. Osaamissalkkuuni kuuluvat myös markkinoinnin automaatio, uutiskirjeet ja blogit, nettisivujen kehittäminen sekä somemarkkinointi.

Markkinoinnin suunnittelussa lähden liikkeelle aina tavoitteista. Mikä olikaan se toivottu lopputulos? Tämän jälkeen seuraan silmä tarkkana tuloksia. Luotan dataan, enkä heitä rahojasi pohjattomaan kaivoon. Tykkään myös kouluttaa asiakkaitani, jotta he osaavat jatkossa itse viedä projekteja eteenpäin.

Innostun uusista markkinointiteknologioista ja haluan aina oppia jotain uutta. Luova puoleni pääsee työpäivän jälkeen valloilleen tanssisalissa, ja äksöniä elämääni saan laskettelurinteistä.

#Supervoimat

Projektinhallinta

Ongelmanratkaisu

Ideointi

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!