↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Projektinhallinta

  • Ongelmanratkaisu

  • Ideointi

Noora Blomqvist

Markkinointiviestinnän #SuperAssari

Hei sinä siellä! Laitetaan markkinointisi yhdessä tuottamaan.

Olen markkinoinnin ja viestinnän ammattilainen ja olen tehnyt vuosien varrella töitä etupäässä B2B-yritysten kanssa. Tehtäväni on auttaa yrityksiä saamaan lisää myyntiä ja liidejä hyvin kohdistetulla markkinoinnilla.

Sydämeni sykkii digimarkkinoinnin puoleen, ja jeesaan Wannadon asiakkaita erityisesti Google Ads:in kanssa. Osaamissalkkuuni kuuluvat myös markkinoinnin automaatio, uutiskirjeet ja blogit, nettisivujen kehittäminen sekä somemarkkinointi.

Markkinoinnin suunnittelussa lähden liikkeelle aina tavoitteista. Mikä olikaan se toivottu lopputulos? Tämän jälkeen seuraan silmä tarkkana tuloksia. Luotan dataan, enkä heitä rahojasi pohjattomaan kaivoon. Tykkään myös kouluttaa asiakkaitani, jotta he osaavat jatkossa itse viedä projekteja eteenpäin.

Innostun uusista markkinointiteknologioista ja haluan aina oppia jotain uutta. Luova puoleni pääsee työpäivän jälkeen valloilleen tanssisalissa, ja äksöniä elämääni saan laskettelurinteistä.

#Supervoimat

Projektinhallinta

Ongelmanratkaisu

Ideointi

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7