WANNADON #SuperAssareiden Assarikaupasta tilaat palvelua yrityksellesi tai yhteisöllesi juuri silloin, kun sitä tarvitset, sellaisessa laajuudessa kuin haluat.

Tuotamme tekemätöntä työtä valmiiksi niin etänä kuin läsnä. Sinä määrittelet deadlinen, työtehtävän ja tavan, jolla haluat saattaa työtehtävän valmiiksi. Meidän tehtäväksemme jää toteuttaa toiveesi ja hoitaa hommat määräaikaan mennessä – laadukkaasti ja annetun briiffin mukaisesti.

Assarikaupasta löydät hinnastomme ja työtehtävät, joista meiltä löytyy rutkasti kokemusta. Otamme mielellämme vastaan myös uusia haasteita ja teemme asioita, joita kukaan ei ole ennen tehnyt. Olemme reaaliaikaisesti kehittyvä tiimi, joka ei kaihda työtä tai uuden oppimista. Teemme tehtäviä parviälyn ja uusimpien digitaalisten työvälineiden avustuksella, eikä kukaan joukkueesta jää koskaan yksin uusien ongelmien kanssa.

Kehitys kehittyy kanssamme, tee sinäkin niin!

Laita viestiä ja kerro, mitä sinulta on jäänyt kiireessä tekemättä, mikä osa-alue kaipaisi organisaatiossasi lisähuomiota, ja me annamme työmääräarvion sekä kustannushahmotelman. Sinä maksat vain tehdystä työstä.

Kenties tarvitset sesonkiin tai lomien ajaksi taitavia ja valmiiksi koulutettuja tekijöitä. Hetkeksi, pidemmäksi aikaa tai jatkuvasti – meille käy kaikki!