↩ Kaikki #SuperAssarit
Irina Viitala superassarit Wannado
  • Tehokas aikaansaaja ja ideoiden toteuttaja

  • Asioiden kiteyttäjä ja palavereiden vikkelä tahdittaja

  • Kaupallisiin tapahtumiin johtavien tarinoiden tekijä

Irina Viitala

Kasvujohtaja, Co-founder

Olen Wannadon toinen perustaja ja vastaan yhtiön kehityksestä ja myynnistä – noin niinku periaatteessa. Pyörin myynnin, kasvun ja kansainvälistymishankkeiden saralla. Juttujani voi myös kuunnella radiossa! Olen delegoinnin mestari. Monimuotoinen viestinnän ekspertti ja enimmäkseen kärsimätön, mutta paljon tuhoa aikaansaava yrittäjänainen.

Autan asiakkaitamme saamaan aikaa ja tilaa ajatuksilleen, lisäämään myyntiä ja näkyvyyttä. Raivaamaan tilaa olennaiselle tekemiselle. Päästämään irti liiallisesta tohottamisesta ja opettelemaan delegointia, joka tuplaa resurssit auttaen välittömästi skaalautumisen kipuihin.

Meidän Wannado kukoistaa, koska osaamme jakaa tekemistä toisillemme ja kehittyä kehityksen mukana sekä luoda aktiivisia todo-listoja miettien ilman kapeita vastuualuerajoja, kuka on kulloinkin paras tekemään minkäkin asian. Hyvä kasvaa ympärille ja asiakkaamme saavat juuri sitä apua, mitä kulloinkin tarvitsevat, kun tarvitsevat – ilman sitoumuksia.

Aika on liian kallisarvoista myytäväksi halvalla. Siitä olisi hyvä saada vaihdossa sellainen korvaus, jota ei ole mitattavissa pelkästään valuutalla. Töiden ja niiden tulosten, palkan ja lähettämämme laskun lisäksi katsomme, että yhteistyö kanssamme lisää tekijöiden ja asiakkaiden hyvinvointia. Koska elämässä on tärkeintä hyvät ihmissuhteet, mielenrauha, itsensä ja läheisten kehittäminen sekä terveydestä huolehtiminen, lupaamme antaa niitä asioita paljon kaupan päälle – käytettävissä olevan aikasi lisääntyessä.

Jos haluat oppia luopumaan liiallisesta tekemisestä, tahdot kasvattaa yritystäsi tai alkaa viestimään paremmin – myyvemmin – laita minulle viestiä. Voin kertoa, mitä olen oppinut kasvusta ja kansainvälistymisestä (eli mitä sudenkuoppia sun kannattaa välttää ja mihin sitä energiaa kannattaa laittaa).

Delegointi mahdollistaa kasvun ja antaa sinulle aikaa siihen, mihin sitä todella haluat käyttää.

One life, live it!

#Supervoimat

Tehokas aikaansaaja ja ideoiden toteuttaja

Asioiden kiteyttäjä ja palavereiden vikkelä tahdittaja

Kaupallisiin tapahtumiin johtavien tarinoiden tekijä

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7