Irina Viitala

Perustaja

Minä en tee enää mitään.

Olen Wannadon toinen perustaja ja vastaan yhtiön kehityksestä ja markkinoinnista – noin niinku periaatteessa.

Käytännössä työni on vahvaa seinään tuijotusta ja lipumista kivoista kohtaamisista toisiin. Autan asiakkaitamme saamaan aikaa ja tilaa ajatuksilleen, lisäämään myyntiä ja näkyvyyttä. Raivaamaan tilaa olennaiselle tekemiselle. Päästämään irti liiallisesta tohottamisesta ja opettelemaan delegointia, joka tuplaa resurssit auttaen välittömästi skaalautumisen kipuihin.

Olen delegoinnin mestari. Monimuotoinen viestinnän ekspertti ja enimmäkseen kärsimätön, mutta paljon tuhoa aikaansaava yrittäjänainen, joka on elättänyt itsensä ja perillisensä ensin freelancerina ja sittemmin neljän yrityksen perustamisen, yhden konkurssin, yrityskaupan ja muun kikkailun tuloksena ymmärtänyt antaa parempien ja ahkerampien tehdä ne ihan oikeat työt – assistenttien.

Nyt on aikaa uusien asioiden omaksumiseen, hyvään elämään, hitaisiin aamuihin, kuntoiluun, perheelle… sekä uusien työtapojen luomiseen, kokeilukulttuuriin ja yrityksen kasvattamiseen.

Meidän Wannado kukoistaa, koska osaamme jakaa tekemistä toisillemme. Kehittyä kehityksen mukana sekä luoda aktiivisia todo-listoja miettien ilman kapeita vastuualuerajoja, kuka on kulloinkin paras tekemään minkäkin asian. Hyvä kasvaa ympärille ja asiakkaamme saavat juuri sitä apua, mitä kulloinkin tarvitsevat, kun tarvitsevat – ilman sitoumuksia.

Aika on liian kallisarvoista myytäväksi halvalla. Siitä olisi hyvä saada vaihdossa sellainen korvaus, jota ei ole mitattavissa pelkästään valuutalla. Töiden ja niiden tulosten, palkan ja lähettämämme laskun lisäksi katsomme, että yhteistyö kanssamme lisää tekijöiden ja asiakkaiden hyvinvointia. Koska elämässä on tärkeintä hyvät ihmissuhteet, mielenrauha, itsensä ja läheisten kehittäminen sekä terveydestä huolehtiminen, lupaamme antaa niitä asioita paljon kaupan päälle – käytettävissä olevan aikasi lisääntyessä.

Jos haluat oppia luopumaan liiallisesta tekemisestä, tahdot kasvattaa yritystäsi tai alkaa viestimään paremmin – myyvemmin – laita minulle viestiä. Kohdataan. Kerron, kuinka delegointi mahdollistaa kasvun ja antaa sinulle aikaa siihen, mihin sitä todella haluat käyttää.

One life, live it.

OTA YHTEYTTÄ!

Irinan 7 Supervoimaa:

  • Aikaansaaja ja ideoiden toteuttaja
  • Delegaattori
  • Asioiden kiteyttäjä ja palavereiden vikkelä tahdittaja
  • Kaupallisiin tapahtumiin johtavien tarinoiden tekijä
  • Haaveilija ja ammattimainen seinän tuijottaja – myös taivaanrannan maalaukset hoituu
  • Hyvä turhautumaan jaarittelusta
  • Huikea rakentamaan tiimejä ja löytämään lahjakkuuksia