Irina Viitala

Kasvujohtaja, Co-founder, KANSAINVÄLISYYS JA KUMPPANUUDET

Kaaosteorian mukaan todellisuus tulee ymmärtää dynaamiseksi, monimuotoiseksi ja ennustamattomaksi.

Olen Wannadon toinen perustaja ja vastaan yhtiön kehityksestä, kasvusta ja kansainvälistymisestä – dynaamisesti ja monimuotoisesti.

Kohtuullisen vilkashenkisenä visionäärinä olen äärimmäisen hyvä täyttämään kalenterini toinen toistaan mielenkiintoisemmilla ideoilla, ihmisillä, projekteilla ja vastuutehtävillä, joten on ollut pakko muotoutua ajanhallinnan, kaaosteorian ja delegoinnin mestariksi.

Näinkin nuoreksi keski-ikäiseksi liikenaiseksi olen ehtinyt reilun parinkymmenen vuoden työurallani pyörimään laaja-alaisesti markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun ja viestinnän tehtävissä. Näistä kaikista on kertynyt kokemusta kultaisessa nuoruudessa ensin operatiivisella tasolla ja sittemmin jo pitkälti toistakymmentä vuotta pomohenkilönä & konsulttina kehittäen, tuottaen ja kouluttaen. Omia firmojakin on kerääntynyt tähän mennessä pieni kourallinen – niitä on tullut ja mennyt, joten kaikenkattava yrittäjyyden korkeakoulu on kaikilta osin suoritettu. Ja myös ne yritysviestinnän opinnot.

Nykyisin inspiroidun liike-elämän ongelmanratkaisusta, kansainvälistymisen haasteista, moniulotteisista keskusteluista sekä tietenkin ajanhallinnan ja hyvinvoinnin masterclass-kikkailuista! Olen into pinkeänä, kun keksin aamulenkillä uuden tavan tehdä jonkin asian entistä ketterämmin. Muotoilla olemassa olevaa paremmaksi.

Espanjan Aurinkorannikolla enimmäkseen majailevana tulen onnelliseksi palmujen katselusta – mutta myös huomatessani työyhteisöni edistyvän, asiakkaiden firmojen kasvavan ja ilon määrän lisääntyessä lähipiirissäni. Ja ainiin! Kaikkien edellä mainittujen toimien ja mielenkiinnon kohteiden ohella toimin myös Espanjan suomalaiset yrittäjät ry:n puheenjohtajana, edistäen suomalaisten yrittäjien mahdollisuuksia täällä auringon luvatussa maassa.

Kiireisenä ja puolivallattomana liikenaisena tarvitsen jokapäiväisen työni tueksi osaavia ja tehokkaita assistentteja, niin oman kasvun kuin firman skaalautumisen mahdollistajiksi. Annankin mielelläni vinkkejä siihen, mitä kaikkea on mahdollista ulkoistaa parempiin käsiin! Haluammehan jokainen elää täyttä ja merkityksellistä elämää kokonaisvaltaisesti, uhraamatta kaikkea aikaa suorittamiselle tai stressille. Ennustamattomalle kaaokselle.

One life, live it!

#Supervoimat

Kasvu- ja kansainvälistymisstrategiointi yhdistettynä laajaan toimialaosaamiseen

Kaupallisiin tapahtumiin johtavien tarinoiden ja tuotteistusten tekijä

Suunnitelmien vikkelä toteuttaja

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!