Miksi ja miten yrityksen kannattaa olla TikTokissa?

Yrityksen kannattaa olla TikTokissa
Facebook
Twitter
LinkedIn

TikTok on edelleen vuonna 2023 alusta, jonka moni yritys jättää hyödyntämättä. Kyseinen sovellus mielletään omalle liiketoiminnalle ja alalle vähiten sopivaksi siitäkin huolimatta, että videosisältö on formaateista suosituin, ja kyseinen alusta tarjoaa mahdollisuuden saada julkaisulle todella laajan näkyvyyden – vieläpä täysin orgaanisesti.

Taustalla voi olla ajatus siitä, että TikTokin kuvitellaan yhä olevan vain nuoren ikäryhmän suosiossa. Moni saattaa lisäksi ajatella, että videoissa on pakko tanssia tai vähintään jollain tapaa nolata itsensä, jotta julkaisu saisi merkittäviä tuloksia aikaiseksi. Videosisällön tuottaminen voi tuntua aikaa vievältä: tarvitseehan se käsikirjoittaa, kuvata, editoida ja lopulta julkaista sopivan tekstin kera. Vai tarvitseeko?

Suunnittele ja kuvaa videot etukäteen

TikTok on kanavana yhtä helposti ja monipuolisesti hyödynnettävissä kuin mikä tahansa muu sosiaalisen median alusta jos omat tavoitteet ja kohderyhmä ovat selvillä. Sisällön etukäteen suunnittelu ja usean videon kerralla kuvaaminen säästää aikaa ja mikä parasta: moni TikTok-trendi on kuvattavissa ihan omalta työpisteeltä ilman kummoisia valmisteluja, eikä leikkaus tai editointi ole aina edes tarpeen.

On totta, että TikTokin algoritmit antavat näkyvyyttä muita somekanavia helpommin ja laajemmin. Tämä luonnollisesti aiheuttaa myös sen, että sisältö tavoittaa yleisöä, joka ei kuulu omaan kohderyhmään.

Me Wannadolla suosittelemmekin TikTokin hyödyntämistä etenkin yrityksille, jotka haluavat kasvattaa oman brändin tunnettuutta. Sovellus toimii loistavasti myös esimerkiksi työnantajamielikuvan luomiseen ja tiedon jakamiseen omaan alaan liittyen.

Lisää yrityksesi tunnettuutta ja hyödynnä autenttista sisältöä

Wannadon omassa TikTokissa tuodaan esille työelämää, yrityskulttuuria sekä asiakasyritystemme haasteita – huumorilla höystettynä! Hyödynnämme kanavaa yrityksen tunnettuuden lisäämisessä ja haluamme näin myös välittää tietoa eteenpäin siitä, millaista on työskennellä yrityksessä, jossa töitä saa tehdä milloin vaan, missä vaan ja täysin omaan elämäntilanteeseen soveltaen. 

Suosituin videomme (tekstin lopussa) sai aikaan yleisöryntäyksen katselukertojen ja reagointien lisäksi myös rekrytiimimme sähköpostin puolelle. Saimme valtavan määrän avoimia työhakemuksia, joiden joukosta löytyikin todella monta timanttista hakijaa! 

Autenttinen sisältö on TikTokissa hedelmällisintä, joten sisällön viilaaminen tuntitolkulla ei todennäköisesti auta matkassa kohti haluttuja tuloksia. Ideoita julkaisuihin ei tarvitse keksiä kylmä hiki otsalla, sillä sovellus on täynnä valmiita trendejä, jotka tarvitsee vain sovittaa oman yrityksen teemoihin. Formaatista huolimatta voidaan siis todeta, että sisältöä on mahdollista tuottaa todella tehokkaasti.

Kokeile ja nauti laajasta näkyvyydestä

Siinä missä jokin toinen sovellus tarjoaa julkaisulle elinikää vain parin päivän ajan näkyvyyden osalta, voi TikTok-video porskuttaa menestyksekkäästi eteenpäin ja nauttia uudesta huomiosta hyvinkin pitkään. Tämä alla oleva esimerkkivideo on julkaistu 21.7.2022, ja yhä edelleen tammikuussa 2023 se saa viikottain uusia näyttökertoja ja tykkäyksiä. 

@wannado.fi

Kun töitä voi tehdä missä vaan ja milloin vaan ehtii kesästäkin nappaamaan kaiken irti vaikkei oiskaan lomalla, BEST! 😎☀️ Ps. Kannattaa kurkata löytyiskö meidän rekrystä sulle jotain kiinnostavaa 👀👉🏼 www.wannado.fi 💜 #wannado #superassarit #työelämä #työnantaja #työnantajamielikuva #työpaikka #remotework #sielonvarmastikivaa #työaika #kesä #kesäloma #arki #markkinointi #myynti #asiakaspalvelu

♬ Mua ei tunne kukaan – F

TikTok on vähintäänkin kokeilemisen arvoinen alusta. Ylimääräinen näkyvyys tuskin haittaa kenenkään liiketoimintaa, ja parhaimmassa tapauksessa sovellus tuo lisää liikennettä yrityksesi nettisivuille, verkkokauppaan, yhteydenottolomakkeelle tai muuhun kanavaan, jonne haluat asiakkaidesi tai tulevaisuuden työntekijöidesi suuntaavan. 

Autamme mielellämme TikTok-sisällön suunnittelussa ja toteutuksessa, ja tarvittaessa myös hoidamme tilin koko ylläpidon. Hyödynnä hallitseva media yrityksesi liiketoiminnassa ja ota TikTok käyttöön!

Kerro meille missä me voidaan auttaa tai kartoitetaan tarve yhdessä – ilman sitoumuksia.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!