Lauri Girsén

Digital Designer, Wannado Marketing

Jou. Olen Late, vahvalla visuaalisella silmällä varustettu digitaalinen suunnittelija. Laajaan osaamiseni kirjoon sisältyy erityisesti kaikenlaisen digimedian suunnittelu ja toteutus; verkkosivustojen ulkoasujen suunnittelu, grafiikka, video, animaatio… mitä näitä nyt on. Olen taustaltani IT-insinööri, joten kehityspuoli ei ole minulle myöskään täysin tuntematonta, ja pääosin tykkään verkkosivustoja väsäillä vanhalla kunnon WordPressillä. Molemmat englanti ja suomi minulta taipuu, mutta älä puhu minulle ruotsia.

Luovuus on tärkein yhdistävä tekijä kaikessa tekemisessäni. Olkoot kyse vapaa-ajasta tai työajasta, luon asioita jatkuvasti. Sävellän ja tuotan musiikkia muun muassa videopeleihin, suunnittelen ja kehittelen omia pieniä peliprojekteja, ideoin jatkuvasti uutta. Osaan tehdä paljon juttuja. Jos en vielä osaa, niin opin äärimmäisen nopeasti. Luovien hommien lisäksi sydäntä lähellä on NHL, chiptune-musiikki, skottiviskit ja kissat.

Tekijänä olen rento, pidän hyvän asenteen päällä tilanteessa kuin tilanteessa ja osaan suhtautua erinomaisesti niihin vaikeampiinkin keisseihin balansoimalla minun kummallista huumorintajua ja vakavaa tekemisen meininkiä sopivissa määrin.

Paljon on vielä tekemättä ja näkemättä. Eiköhän aleta hommiin!

#Supervoimat

UI/UX-suunnittelu

Digitaalinen media

Verkkosivustot

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!