Marjaana Korpi

Asiakaspalvelun ja Taloushallinnon #SuperAssari

Olen pohjalaisella sisulla, ahkeruudella ja rehellisyydellä varustettu asiakaspalvelija. Tartun työhön kuin työhön ennakkoluulottomasti ja aktiivisesti sekä teen kaiken aloittamani loppuun asti. Multitasking ja ongelmien ratkaisu ovat vahvuuslajejani, ja mitä en osaa, haluan oppia.

Asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta löytyy useammalta eri alalta jo vuosien ajalta – niin kotikentältä kuin reissun päältä sekä kotimaasta että ulkomailta. Suomen lisäksi pärjään sujuvasti englannilla ja italialla.

Wannadolla pääsen hyödyntämään kahta ammattiani: tietojenkäsittelyn ja liiketoiminnan perustutkintoja, sekä peruskoulussa hyödyllisintä oppimaani asiaa: kymmensormijärjestelmää.

#Supervoimat

Rautainen paineensietokyky – kiire pitää mieleni virkeänä ja suoriudun tilanteesta kuin tilanteesta, paineen alla jopa paremmin.

Johdonmukainen ajattelu – vaikka keskityn 110 % kullakin hetkellä tekemääni työhön, on minulla selkeä mielikuva tulevista tehtävistä ja seuraavista askelista.

Erityisesti ilahdun muumeista, kaikenlaisten käsitöiden tekemisestä ja italian opiskelusta.

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!