↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Rautainen paineensietokyky – kiire pitää mieleni virkeänä ja suoriudun tilanteesta kuin tilanteesta, paineen alla jopa paremmin.

  • Johdonmukainen ajattelu – vaikka keskityn 110 % kullakin hetkellä tekemääni työhön, on minulla selkeä mielikuva tulevista tehtävistä ja seuraavista askelista.

  • Erityisesti ilahdun muumeista, kaikenlaisten käsitöiden tekemisestä ja italian opiskelusta.

Marjaana Korpi

Asiakaspalvelun #SuperAssari

Olen pohjalaisella sisulla, ahkeruudella ja rehellisyydellä varustettu asiakaspalvelija. Tartun työhön kuin työhön ennakkoluulottomasti ja aktiivisesti sekä teen kaiken aloittamani loppuun asti. Multitasking ja ongelmien ratkaisu ovat vahvuuslajejani, ja mitä en osaa, haluan oppia.

Asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta löytyy useammalta eri alalta jo vuosien ajalta – niin kotikentältä kuin reissun päältä sekä kotimaasta että ulkomailta. Suomen lisäksi pärjään sujuvasti englannilla ja italialla.

Wannadolla pääsen hyödyntämään kahta ammattiani: tietojenkäsittelyn ja liiketoiminnan perustutkintoja, sekä peruskoulussa hyödyllisintä oppimaani asiaa: kymmensormijärjestelmää.

#Supervoimat

Rautainen paineensietokyky – kiire pitää mieleni virkeänä ja suoriudun tilanteesta kuin tilanteesta, paineen alla jopa paremmin.

Johdonmukainen ajattelu – vaikka keskityn 110 % kullakin hetkellä tekemääni työhön, on minulla selkeä mielikuva tulevista tehtävistä ja seuraavista askelista.

Erityisesti ilahdun muumeista, kaikenlaisten käsitöiden tekemisestä ja italian opiskelusta.

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7