Soile Tommola

Asiakaspalvelun #SuperAssari

Asiakaspalvelun ja assistenttityön ammattilainen Fuengirolan tiimistä ilmoittautuu avuksesi!

Koulutus- ja työhistoriani on hyvin kansainvälinen. Lukiota seurannut matkailualan perustutkinto vei minut vuosiksi majoitusalalle, josta siirryin takaisin koulunpenkille suorittamaan kansainvälisen kaupan ja logistiikan tradenomi (BBA) -tutkinnon. Tämän jälkeen olen viettänyt vuosia erilaisissa tehtävissä Saksassa, Suomessa ja nyt täällä Espanjassa. Minulla on pitkä työkokemus erityisesti myyntikoordinaattorina toimimisesta viennin parissa ja asiakaspalvelutehtävistä. Rautaisella ammattitaidolla hoidan myös erilaisia assistenttitöitä ja kevyitä taloushallinnon tehtäviä. Isojen tietomäärien käsittely, työstö ja arkistointi on kuulunut lupa-asioiden parissa aiempiin tehtäviini, enkä pelkää uusia ohjelmistoja tai järjestelmiä. Olen työskennellyt asiakaspalvelussa niin kuluttajien kuin yritystenkin kanssa ja hoitanut työtäni kasvotusten, puhelimen, sähköpostin ja chatin välityksellä. Kansainvälisten B2B-asiakkuuksien ja Key Account Managereiden yhteyshenkilönä toimiminen sekä työskentely messuilla ja tapahtumissa on tullut minulle myös tutuksi useiden vuosien aikana.

Minulle on tärkeää kuunnella asiakkaan toiveita, sillä asiakkaan tyytyväisyys on tärkein motivaationi. Monipuoliset tarkkuutta vaativat tehtävät ovat minulle omiaan. Nautin siitä, kun voin pitää monia lankoja käsissäni, multitaskata ja koordinoida asioiden välillä sekä hoitaa työt maaliin ajallaan. Myös numeroiden pyörittely ja erilaisten ihmisten kanssa työskentely ovat minulle arjen suola ja tekevät työstä huvia. Olen työtäpelkäämätön yksilö, joka tarttuu kaikenlaisiin tehtäviin – jokaisessa työssä on aina hyvät puolensa, joista on mahdollisuus oppia uutta!

Suomi on äidinkieleni, mutta palvelen sujuvasti myös englanniksi ja saksaksi. Lisäksi yritän verestää ruotsin kielen taitoani ja opiskelen myös parhaillaan espanjaa.

Vapaa-ajan harrastukseni ovat lähinnä liikunnallisia (jumpat, kuntosali, padel) ja nautin ajan viettämisestä ystävieni kanssa. Lisäksi rakastan matkustella, nauttia uusista makukokemuksesta ja kokkailla.

#Supervoimat

Innostus jatkuvaan itsensä kehittämiseen ja uuden oppimiseen

Asiakkaan kuunteleminen ja ymmärtäminen - sujuvan yhteistyön a ja o

Monipuolisuus, tarkkuus ja kielitaito

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!