↩ Kaikki #SuperAssarit
  • Periksiantamattomuus

  • Organisointi- ja paineensietokyky

  • Kielitaito ja kansainvälisyys

Susanna Pursiainen

Asiakaspalvelun #SuperAssari

Olen asiakaspalvelun ammattilainen. Takanani on pitkä ura ravintola-alalla, jossa olen työskennellyt tarjoilijana ja lopulta ravintolapäällikkönä. Vuodesta 2004 eteenpäin olen puolestaan toiminut esihenkilönä, mutta välillä myös päätoimisena yrittäjänä siivous- ja hoiva-alalla. Ja jottei elämä pääsisi käymään liian tylsäksi, olen kouluttautunut myös Personal Traineriksi ja suorittanut Yrittäjän ammattitutkinnon. Viimeisimmän muutaman vuoden olen toiminut esihenkilönä operaattorialalla.

Olen asunut Espanjan Aurinkorannikolla jo yli viisi vuotta. Uppoudun tehtäviini aina niin, etten malttaisi lopettaa – on minua työnarkomaaniksi myös kutsuttu! Olen aina iloinen ja positiivinen. Löydän myöskin asiaan, kun asiaan aina ratkaisun. Työskentelen mielelläni niin yksin kuin tiimissä.

Suomen lisäksi puhun englantia ja ruotsia sekä jonkun verran espanjaa ja saksaa. Vapaa-ajallani tykkään vaeltaa vuorilla koirani kanssa, käydä ratsastamassa ja kuunnella musiikkia

#Supervoimat

Periksiantamattomuus

Organisointi- ja paineensietokyky

Kielitaito ja kansainvälisyys

#wecandoit

Miten tilaan #SuperAssarin?

Ota yhteyttä ja kerro lisää tarpeestasi – Kartoitamme tilanteen yhdessä ja saat juuri sinun tarpeisiisi sopivan assari- ja asiantuntijatiimin käyttöösi.

Yhteistyö on joustavaa – olemme käytössäsi yksittäiseen projektiin, hätään tulipalon keskellä tai jatkuvaan yhteistyöhön ja #SuperAssarit ovat aina lähellä etäyhteyksin.  Lue usein kysytyt kysymyksemme täältä!

Sullekin #SuperAssari? Soita, meilaa, kysy chatissa!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7