Susanna Pursiainen

Asiakaspalvelun #SuperAssari

Olen asiakaspalvelun ammattilainen. Takanani on pitkä ura ravintola-alalla, jossa olen työskennellyt tarjoilijana ja lopulta ravintolapäällikkönä. Vuodesta 2004 eteenpäin olen puolestaan toiminut esihenkilönä, mutta välillä myös päätoimisena yrittäjänä siivous- ja hoiva-alalla. Ja jottei elämä pääsisi käymään liian tylsäksi, olen kouluttautunut myös Personal Traineriksi ja suorittanut Yrittäjän ammattitutkinnon. Viimeisimmän muutaman vuoden olen toiminut esihenkilönä operaattorialalla.

Olen asunut Espanjan Aurinkorannikolla jo yli viisi vuotta. Uppoudun tehtäviini aina niin, etten malttaisi lopettaa – on minua työnarkomaaniksi myös kutsuttu! Olen aina iloinen ja positiivinen. Löydän myöskin asiaan, kun asiaan aina ratkaisun. Työskentelen mielelläni niin yksin kuin tiimissä.

Suomen lisäksi puhun englantia ja ruotsia sekä jonkun verran espanjaa ja saksaa. Vapaa-ajallani tykkään vaeltaa vuorilla koirani kanssa, käydä ratsastamassa ja kuunnella musiikkia.

#Supervoimat

Periksiantamattomuus

Organisointi- ja paineensietokyky

Kielitaito ja kansainvälisyys

Kenet oikein valitsen?

Ei hätää – ei tarvitse tietää! Ota meihin yhteyttä ja me valitsemme juuri sinun tarpeisiisi sopivan superassarin tai asiantuntijan! 

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!