Wannado S.L ja Aurinkorannikon #SuperAssarit mediassa

wannado-superassarit-fuengirola-lehti

Wannadon joustava etätyömalli ja kansainvälistymistarina kiinnostaa. Erityisesti hyppy Espanjan Aurinkorannikolle puhututtaa, ja olemme kertoneet kasvusta paljon eri medioissa. Tässä meidän viimeaikaisia lemppari medianostoja. Kuvassa Fuengirola.fi -kaupunkilehden juttu Wannadosta.

Yrittäjät.fi:n artikkeli kertoo Wannadon kansainvälistymistymisestä. Irina painottaa kokemuksien hankintaa ja rohkeutta: 

”Paras tapa auttaa kansainvälistyvää yritystä on kansainvälistyä ensin itse. Pitää itse opetella, miten perustetaan toimisto toiseen maahan, miten taklataan kielierot ja miten onnistutaan markkinoinnissa.”

Irina korostaa yhteisön tärkeyttä Apu-lehden haastattelussa

”Täällä korostuu ihmistuntemuksen tärkeys ja kyky tulla toimeen verkoston erilaisten toimijoiden kanssa. Ääripäät ovat vahvempia kuin Suomessa, niin hyvässä kuin pahassa. Olen vakuuttunut siitä, että ne jotka eivät viihdy Aurinkorannikolla, eivät ole löytäneet omaa yhteisöään, harrastuksia, ystäviä tai työpaikkaa.”

Wannadon #Superassarit

SuperAssarit ovat Wannadon aikaan ja paikkaan sitoutumattomia työelämän vapaustaistelijoita ja ongelmien ratkaisijoita. Multityötä tekevä Wannado Oy on Irina Viitalan ja Anna Degerholmin yhdessä vuonna 2011 perustama SuperAssariyhteisö, johon kuuluu yli 40 markkinointiviestintään, tehtävien digitalisointiin, tapahtumatuotantoon ja sihteerityöhön erikoistunutta ketterää tekijää. #SuperAssarit

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7