Antti Leijalan kirjan käännöstyö onnistui nopeasti natiivipuhujien avulla

Antti Leijalan kirjan käännöstyö Wannado
Facebook
Twitter
LinkedIn

ASIAKAS

Antti Leijala, myynnin konsultti ja valmentaja

MITÄ TEIMME

  • Ultra Lean Sales -kirjan käännös
  • Kirjaan liittyvien koulutusmateriaalien käännökset
  • Oikoluvut FI ja EN
  • Sisällönsyöttö koulutusalustalle

Wannado toteutti pitkäaikaiselle yhteistyökumppanille Antti Leijalalle tietokirjojen käännöksen ja oikoluvun brittienglanniksi. Lisäksi teimme koulutusmateriaalien käännöksen ja sisällönsyötön koulutusalustalle. Käännöstyö toteutettiin sovitussa, nopeassa aikataulussa, natiivin oikolukemana ja stilisoimana.

Yrittäjän supervoima on priorisoinnin taito

Antti Leijala on yrityskonsultti, LEAN-kouluttaja ja tietokirjailija. Hän antaa Ultra Lean Business -kirjassaan vinkkejä yrittäjän työn tehostamiseen tulosten nostamiseksi. Yksi oleellinen oppi onkin osata priorisoida resurssit ja keskittyä itse tärkeimpiin toimiin. Kääntäminen ei ole Antin intohimo, joten oli selvää, että se tulee muiden hommaksi.

“Yrittäjän aika on rahaa arvokkaampaa. Olisin itsekin voinut kääntää kirjani englanniksi, mutta siihen olisi mennyt 4–6 kk. Wannadon kanssa aikaa kului vain muutamia viikkoja. Säästin siis ainakin 3–5 kk aikaa, ja sain englanninkielisen kirjan lisäksi julkaistua myös englanninkieliset koulutukset. Säästyneen ajan käytin Lean-myynnin koulutusten julkaisuun ja yhteistyökumppanuuksien sopimiseen”, Antti kertoo.

 

Laadukasta etäyhteistyötä #SuperAssareiden kanssa

Käännöstöissä sovitaan aina tekstin tone of voice ja käydään läpi mitä erikoissanastoja huomioidaan. Tähän kuuluu hieman tutkivaa työtä ja termien tarkastelua. Viimeisenä laadunvarmistuksena käytämme oikolukukierrosta, jossa natiivi editoija oikolukee ja stilisoi tekstin lopulliseen muotoon. Näin toimimme myös Antin kirjan ja koulutusmateriaalien käännöksessä.

Tässä tapauksessa suomi-englanti-kääntäjä ja oikolukija tekivät työn Englannista käsin, Antin ollessa Suomessa. Tiivis kommunikointi asiakkaan kanssa sujui loistavasti myös etäyhteyksin, ja tästä saimme kiitosta myös Antilta:

“Wannado on loistava esimerkki siitä, että monipuolisia ja laadukkaita palveluja voi hyvin toteuttaa etänä. Yhteistyö toimii hyvin, ja lupaukset pidetään. Minulle aikataulussa pysyminen on erityisen tärkeää.”

Yhtä lailla me Wannadolla olemme kiitollisia, että pääsemme tekemään näin mielenkiintoisia projekteja, ja yhteistyö pelaa saumattomasti välimatkoista huolimatta!

Antti Leijalan kirjan käännöstyö Wannado
Antti Leijalan kirjan käännöstyö Wannadolla

Ultra Lean Business Oy auttaa yrityksiä ja B2B-myynnin ammattilaisia myynnin tehostamisessa. Etenkin kohderyhmien tarkentaminen, ostoprosessien sekä ostokriteerien ymmärtäminen on alaamme. Näin opit tekemään 1) oikeita asioita 2) oikeaan aikaan ja 3) oikeaa kanavaa pitkin.

Kerro mihin tarvitset apua! Kartoitetaan mahdollisuudet yhdessä, ilman sitoumuksia.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!