SaaShop menestyy ohjelmistoalan tuntevan markkinointikumppanin kanssa

SaaShop menestyy ohjelmistoalan tuntevan markkinointikumppanin kanssa
Facebook
Twitter
LinkedIn

ASIAKAS

SaaShop Oy, yritysohjelmistojen toimittaja

MITÄ TEIMME

  • Case storyt, henkilöesittelyt ja muut haastattelut
  • Uutiskirjeiden toteutus ActiveCampaignilla
  • Nettisivupäivitykset
  • Graafinen tuotanto ja videosisällöt
  • Markkinoinnin sparrailu
  • Myynnin tukitoimet

“Yhteistyö Wannadon kanssa sai alkunsa tarpeesta tehdä erilaisia markkinoinnin ponnisteluita. Tähän liittyen Wannadon tekijät ryhtyivät tuottamaan meille blogikirjoituksia, ja olivat muutenkin jeesaamassa markkinointitekstien kanssa”, Ohjelmistoja.fi:n toimitusjohtaja Kaj Seeste kertoo.

Wannadon tiimistä löytyy pitkän linjan sisällöntuottajia ja markkinoijia. Tämä yhdistettynä monialaiseen ja kansainväliseen kokemukseen sopii Ohjelmistoja.fi -tiimin tarpeisiin loistavasti! Tiimi on ollut erityisen tyytyväinen myös siihen, että ammattitaitoisia tekstejä luodaan sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksikin. Puhutteleville englanninkielisille B2B-sisällöille on nyt tarve, kun SaaShop Oy on kansainvälistynyt USA:n markkinoinnille ja kasvattaa toimintaansa tavoitteellisesti.

“Saamme Wannadolta todella laadukkaita artikkeleita, ihan huipputason tekstejä!” jatkaa markkinointikoordinaattori Jonne Laiho.

Ohjelmistoja.fi on erityisen tyytyväinen siihen, että sopiva tekijä löytyi kerralla, eikä aikaa ole mennyt perehdyttämiseen. Tarvittaessa muu markkinointitiimi on auttanut sujuvasti kasvavissa tarpeissa, kuten esimerkiksi graafisen sisällön tuottamisessa.

Markkinoinnin automaatiot ja asiakkaiden tukeminen järjestelmien käytössä

Sisällöntuotannon lisäksi Ohjelmistoja.fi on hyödyntänyt Wannadon osaamista myös teknisissä töissä. Markkinointiteknologian asiantuntija on toteuttanut yritykselle uutiskirjeen automaatioita, sekä auttanut Ohjelmistoja.fi asiakkaita järjestelmien käyttöönotossa. PipedriveAsana ja ActiveCampaign ovat ohjelmistoja, joita myös Wannado hyödyntää päivittäisessä työssään ja sen vuoksi yhteistyön laajentaminen kyseisten järjestelmien käytössä tukemiseen on ollut luontevaa.

Yhteistyö on toiminut molempiin suuntiin ja edellä mainituista ohjelmistoista mm. Pipedrive on Wannadolle hankittu Ohjelmistoja.fi kautta! Wannado aikoo keskittää myös muut ohjelmistohankintansa Ohjelmistoja.fi:lle, sillä koontilasku ja tarvittaessa tukipalvelut hoituvat siten kätevästi samasta paikkaa ammattilaisten avustuksella.

Sisällöntuotantoa, markkinointiteknologiaa, mitä vielä?

Markkinoinnin tuen lisäksi Wannado on auttanut yritystä myös myynnin tukitoimissa.

“Meille tuli iso määrä asiakkaita vuoden 2020 alussa. Wannadon buukkari soitti kaikki nämä asiakkaat läpi, kaivoi jokaisen liidin ja teki todella ison projektin puolen vuoden aikana. Yhteydenpito on muutenkin ollut todella luontevaa. Tieto välittyy hyvin ja yhteistyö toimii”, Kaj kertoo.

Ohjelmistoja.fi yritysmyynnin parissa työskentelevä Joonas Mäkiranta yhtyy kommentteihin koskien toimivaa kommunikointia:

“Kommunikaatio on pelannut kaikin puolin todella hyvin. Se on jouhevaa, helppoa ja luontevaa, ihan sama kenen kanssa Wannadon päässä asioi. On ollut myös ilo huomata, että Wannadolle tulee koko ajan uutta osaamista. Se tuo paljon mahdollisuuksia yhteistyöhön!”

Myös Wannadon monipuolinen palvelutarjonta saa kiitosta:

“Mietin, mitä kaikkia palveluita teiltä saa ja siinä on kyllä todella pitkä lista. On uutiskirjettä, somea, nettisivuja, graafista suunnittelua, artikkeleita ja kaiken saa myös englanninkielellä. Palvelukokonaisuus teidän päässä on kyllä laaja! Jeesiä saa aina tarvittaessa, helposti ja nopeasti, ja mahdollisia lisäpalveluita voi ottaa joustavasti käyttöön”, Jonne kehuu.

SaaShop menestyy ohjelmistoalan tuntevan markkinointikumppanin kanssa
SaaShop

SaaShop Oy:n Ohjelmistoja.fi toimii Suomen johtavana ketterien myynti-, markkinointi- sekä toimisto-ohjelmistojen kokonaistoimittajana. Palveluihin kuuluu oikean ohjelmiston valinnassa ja käyttöönotossa auttaminen, sekä mahdollisuus keskittää kaikki ohjelmistohankinnat yhdelle laskulle. Yritys tukee myös ohjelmiston käytössä, eli kokonaisvaltainen palvelu kuuluu aina kauppaan. Lisäksi Ohjelmistoja.fi Suomessa sekä SaaShop.com Yhdysvalloissa tarjoavat mahdollisuuksia yhteistyökumppanuuksiin, jotka edistävät kaikkien osapuolten toimintaa.

Kerro mihin tarvitset apua! Kartoitetaan mahdollisuudet yhdessä, ilman sitoumuksia.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!