Taloushallinnon assistentti kevensi Skholen hallintotyötä

Wannadon taloushallinnon assistentti kevensi Skholen hallintotyötä
Facebook
Twitter
LinkedIn

ASIAKAS

Skhole Oy, e-oppimisympäristöjen toimittaja

MITÄ TEIMME

  • Kirjanpitopalvelut
  • Talousassistentin palvelut asiakkaan järjestelmissä
  • Neuvonta ja konsultointi talousasioissa
  • Procountorin koulutus

Vaihtuvat kirjanpitäjät tuottivat Skholelle haasteita, minkä takia päivittäisten taloushallinnon prosessien kokonaiskuva jäi usein sekavaksi. Ratkaisu löytyi omasta nimetystä talousassarista, joka on toiminut tilitoimiston ja Skholen välissä paikkaamassa tilitoimiston palvelukykyä. Käytännössä Wannado on työskennellyt Skholen omana talousosastona. Tehtäviin kuuluu mm. laskutuksen ja kirjanpidon hommia Skholen omissa järjestelmissä. Toimimme myös neuvoa antavana taloushallinnon kumppanina.

Perusprosessit kuntoon ja hallinto selkeäksi

Kirjanpitotehtäviä on hoitanut aina sama assistentti, joka tuntee Skholen järjestelmät ja toimintatavat. Tämän lisäksi Wannadon taloushallinnon tiimi tukee ja konsultoi Skholea kaikissa taloushallinnon haasteissa. Yhteistyön myötä prosessit ovat keventyneet ja selkeytyneet huomattavasti. Periaatteena on ollut hands-on ja konkretia, jolla tehdään näkyväksi tärkeimmät taloushallinnon työnkulut. Ensimmäiset kuukaudet menikin hallinnon perusprosessien aktiivisessa kehittämisessä.

Aluksi kävimme viikoittain läpi juoksevia kirjanpitoasioita. Teimme taloushallintoa tiiviisti yhdessä, jolloin Skholen työntekijöillä oli mahdollisuus oppia uutta ja organisaation taloushallinnon ymmärrys pääsi syvenemään. Kuukausittaisessa palaverissa kävimme asioita laajemmalla tasolla läpi, ja pidimme Skholen johdon ajan tasalla. Asiakkaan toiveena oli aluksi saada enemmän tukea, ja pikkuhiljaa hallinto alkoikin pyöriä kevyemmin, jolloin tuen tarve väheni. Toteutimme myös talouden kuukausi- ja vuosikellot, joiden ansiosta tekemisestä tuli järjestelmällistä ja johdonmukaista.

Supervoimana järjestelmäosaaminen

Taloushallinto ei ole vain numeroita ja kirjanpidon asiantuntijuutta, vaan nykypäivänä taloushallinnon osaajan täytyy tuntea useita järjestelmiä ja osata ottaa haltuun asiakkaan ohjelmistot nopeastikin. Wannado auttoi Skholea ProCountor -järjestelmän ja projektinhallintajärjestelmän käytössä. Tavoitteena oli prosessien keventäminen jo olemassa olevien työkalujen avulla. Ammattimaisen, useita asiakkaita palvelevan ja useita toimialoja tuntevan talousassarin järjestelmäosaaminen on monipuolista ja laajaa. Sitä kautta yhteistyö Wannadon talousassarin kanssa on opettavaista ja rakentavaa – siitä jää tietotaitoa myös asiakasorganisaatioon.

 

Skhole Oy tarjoaa joustavan ja kustannustehokkaan e-oppimisympäristön ammatilliseen kehittymiseen. Sote-alan toimijoille tarjolla on laaja avaimet käteen -paketti niin oppilaitosten kuin ammattilaisten täydennyskoulutuksen tarpeisiin. Skholen avulla suoritat helposti niin lääkelupakoulutukset kuin tietosuojankin.

Kerro mihin tarvitset apua! Kartoitetaan mahdollisuudet yhdessä, ilman sitoumuksia.

Tarvetta heti #SuperAssarille?

Jätä yhteydenottopyyntö. Yhteistyö voidaan aloittaa vaikka saman tien!