Selkeää viestintää teknisten termien tilalle

Louhi Net Oy on IT-alan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen verkkotunnuksia, webhotelleja, sekä digitaalisen työn ratkaisuja – edullisesti ja selvällä suomenkielellä. Wannadon ja Louhen välinen yhteistyö on jatkunut pitkään. Suurin osa yhteistyöstä keskittyy tällä hetkellä yrityksen sosiaaliseen mediaan ja sisällöntuotantoon, mutta matkan varrelle on mahtunut monipuolisesti myös muita Wannadon palveluita markkinoinnin suunnittelusta teknisiin toteutuksiin.

Näkyvyyttä ja viestintää eri kanavissa: Google-mainontaa, asiakaspalvelua, somea, sisällöntuotantoa

Markkinointiviestinnän tärkeimpänä tavoitteena on näkyä ja kuulua yritykselle tärkeissä kanavissa, asiakkaille lisäarvoa tuottaen. Suunnittelemme markkinointiviestintää ja mainontaa yhdessä asiakkaan kanssa, parhaiten lisäarvoa tuottavia teemoja ja viestintätapoja aktiivisesti etsien. Louhen kanssa yhteistyö alkoi Google-mainosten kanssa auttamisesta ja laajeni pian monikanavaiseen, jatkuvaan tekemiseen, jossa näemme itsemme Louhen joustavana tiimin lisäyksenä.

“Alkumetreillä saimme tukea Google-mainonnan puolelle, ja jonkin verran myös asiakaspalveluun liittyviä töitä on toteutettu Wannadon kautta. Teemme paljon erilaista ja eri tasoisia yhteistöitä. Pääpaino on kuitenkin markkinoinnin toimenpiteissä ja etenkin somessa ja sisällöntuotannossa”, Mikael Kääriäinen, Louhen operatiivinen johtaja, kertoo.

“Yhteistyön lähdettyä liikkeelle, Wannado on keskittynyt meidän tarpeeseen ja muovannut palvelukokonaisuuden sen mukaan. Wannadolta löytyy myös todella laaja tuntemus eri työkaluista ja olemmekin hyödyntäneet esimerkiksi ActiveCampaign-osaamista. Yhteistyötä pystyy matkan varrella kehittämään tosi joustavasti!” Mikael jatkaa.

“Palvelua on helppo ostaa”

Louhen toimitusjohtaja Mika Paavola antaa kiitosta siitä, että tekijöiden vaihtuvuus on todella pientä, eikä asiakasyrityksen tarvitse hoitaa perehdytystä. Joustavuus ja monipuolinen ammattitaito ovat molemmat Mikan mukaan tärkeässä roolissa:

“Wannadon joustavuus ja monipuolisuus ovat isoja tekijöitä tässä toimivassa yhteistyössä. Tarpeisiimme on vastattu kiitettävästi. Wannadolla on osaamista ja mahdollisuuksia ja tiedämme, että kaikkea pystyy tekemään jos tarve tulee. Se on iso arvo palvelulle. Lisäksi työtä voi tilata joko jatkuvana tai kertaluontoisesti, joka tuo paljon joustoa tekemiseen – palvelua on helppo ostaa.”

Lisäarvo ja ratkaisut edellä

Helppoa ostamista on lähdetty hakemaan myös Louhen markkinoinnissa. Webhosting -palveluita ja muita digitaalisia ratkaisuja tarjoava yritys joutuu pohtimaan markkinointia vahvasti asiakkaan näkökulmasta, jotta myyntipuhe ei osoittaudu liian tekniseksi. Wannado on auttanut yritystä tekemään palveluista mahdollisimman simppeleitä ja helposti ymmärrettäviä, jotta asiakkaan olisi helppo hankkia Louhen asiantuntijuutta ja ratkaisuja tarpeisiinsa.

“Ratkaisujemme markkinointi on ehkä joissain määrin haasteellista, mutta Wannado on pystynyt siinä auttamaan. Meille on avautunut se, että tuodaan palvelut ja tuotteet asiakkaan tarpeen kautta, eikä puhuta liian teknisillä termeillä. Meidän tarjoama suurin lisäarvo asiakkaalle on kuitenkin se, että täydennämme teknistä ratkaisua asiantuntevalla asiakaspalvelulla, ja Wannado on onnistunut tuomaan tätä esille”, Mikael kommentoi.

“Tavoitteenamme on tehdä palveluista mahdollisimman helppoja asiakkaille. Tämän saman Wannado on tehnyt meille omalla asiantuntijuudellaan. Helppo palveluntarjoaja, joka potkii sopivasti takapuoleen!” Mika naurahtaa ja summaa yhteistyön.

Tutustu digimarkkinoinnin ja viestinnän palveluihimme ja ota yhteyttä, niin tulemme osaksi myös teidän tiimiä (ja tarpeen mukaan myös potkimme takapuoleen)!

Wannadon #SuperAssarit kertovat

Blogissamme käsittelemme ajankohtaisia aiheita työelämästä, työilmapiiristä, tiimityöstä, digitalisaatiosta ja markkinoinnista kansainvälisen etätyöyhteisömme näkökulmasta. Blogia raapustavat Wannadon #SuperAssarit, aikaan ja paikkaan sitoutumattomat työelämän vapaustaistelijat ja ongelmien ratkaisijat sekä Wannadon perustajat Anna Degerholm ja Irina Viitala.

Uusimmat artikkelit

Seuraa meitä

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme!

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7