SaaShop Oy ja SaaShop Inc: monikanavainen markkinointiapu

Mitä teimme?

Wannado on tehnyt pitkään yhteistyötä SaaShop Oy:n ja heidän ohjelmistomarkkinapaikan Ohjelmistoja.fi kanssa. Wannadon tiimi on toiminut kasvavan ja kansainvälistyvän SaaShopin luotettavana markkinointikumppanina tarjoten apua monikanavaisen markkinoinnin suunnitteluun ja toteutuksiin. Palveluita on tarpeen mukaan laajennettu esimerkiksi myynnin tukitoimiin. Lue SaaShopin case story ja haastattelu blogistamme!

  • Monikanavainen sisällöntuotanto suomeksi ja englanniksi
  • Case storyt, henkilöesittelyt ja muut haastattelut
  • Uutiskirjeiden toteutus ActiveCampaignilla
  • Nettisivupäivitykset
  • Graafinen tuotanto ja videosisällöt
  • Markkinoinnin sparrailu
  • Myynnin tukitoimet

Miten onnistuimme?

Yhteistyö SaaShopin tiimin kanssa on ollut sujuvaa ja palkitsevaa. Markkinoinnin ja sisällöntuotannon tehtävissä pääsemme todistamaan ja tukemaan yrityksen kasvu- ja kansainvälistymistarinaa. Olemme saaneet asiakkaalta kiitosta erityisesti palveluiden monipuolisuudesta, luotettavuudesta ja luotujen markkinointisisältöjen laadusta. Koko ajan kehittyvä yhteistyömme jatkuu edelleen.
“Kommunikaatio on pelannut kaikin puolin todella hyvin. Se on jouhevaa, helppoa ja luontevaa, ihan sama kenen kanssa teidän päässä asioi. On ollut myös ilo huomata, että teille tulee koko ajan uutta osaamista. Se tuo paljon mahdollisuuksia yhteistyöhön!”

Joonas Mäkiranta, ohjelmistoja.fi

SaaShop Oy:n ohjelmistoja.fi on myynti- ja markkinointiohjelmistojen kokonaistoimittaja ja markkinapaikka. Palveluihin kuuluu oikean ohjelmiston valinnassa ja käyttöönotossa auttaminen, sekä mahdollisuus keskittää kaikki ohjelmistohankinnat yhdelle samalle laskulle. Lisäksi ohjelmistoja.fi Suomessa sekä SaaShop Inc. kansainvälisesti tarjoaa mahdollisuuksia yhteistyökumppanuuksiin, jotka edistävät kaikkien osapuolten toimintaa.

Toimistot

Suomen pääkonttori

Wannado Oy
Taivaskalliontie 4 B
00600 HELSINKI
yhteys@wannado.fi

Espanja

Wannado Superassistants S.L
CIF: B93649119
Avenida de los Boliches 15,
Local 4-8 (entresuelo),
29640 Fuengirola Spain
fuengirola@wannado.fi

Laskutus

Laskutus

WANNADO OY
PL 39594
00021
LASKUTUS
laskutus@wannado.fi

Verkkolaskutus

Operaattori: OP-Pohjola-ryhmä (OKOYFIHH)
Verkkolaskuosoite: FI3757904320007656

Y-tunnus: 2418955-7