TALOUSHALLINTO

52

Wannadon taloushallinnon #SuperAssareiden tärkein tehtävä on helpottaa yrittäjän tai johdon elämää. Meiltä hoituu koko taloushallinto, aina kuittien skannaamisesta laskutukseen ja reskontraan, sekä siitä eteenpäin kirjanpidon, palkanlaskennan, controllerin tai talousjohtajan taituruuteen asti. Etänä, paikan päällä tai niiden yhdistelmänä. You name it.

Emme ole tilitoimisto, vaan yrityksen oma talousosasto. Me tutustumme yritykseesi ja liiketoimintaasi, ja sitä kautta tunnemme homman ja pystymme aidosti tuomaan lisäarvoa. Olemme kuin oma talousassarisi, kirjanpitäjäsi tai talousjohtajasi olisi, erona on vain se, että meitä voit käyttää juuri niin vähän tai paljon, kuin kulloinkin on tarpeen.

Panostamme kommunikointiin ja aikataulujen laadintaan. Tiedät aina, missä taloushallintosi on menossa, vaikka työt tehtäisiin täysin etänä. Meidät tavoittaa helposti ja nopeasti.

Wannadon #SuperAspa, se päivystävä monitaituri, tuo vielä oman lisänsä tarjontaan. Voimme päivystää firmasi sähköpostia, puhelinta ja chattia monikielisen asiakaspalvelun muodossa, ja samalla hoitaa siihen liittyvät lasku- ja muut taloushallinnon asiat kätevästi yksien käsien ja sormien kautta.

Oli siis taloushallintosi miten hyvässä mintissä tai isossa kaaoksessa tahansa, meiltä saat ihanasti juuri sen avun, minkä tarvitset, juuri sillä laskutus- ja taloushallinto-ohjelmalla, millä haluat.

Katso viereiseltä videolta,
mitä talousassarit todella ovat

Laita viestiä, niin mietitään yhdessä, mitä palvelua kaipaat ja millä hommilla aloitetaan!

Taloushallinnon #SuperAssarit